Cdu: Panel o zapošljavanju

1

Lista “Cdu, Neven Staničić, Vakat je za Tivat”, poslije uspješnog panela o upravljanju prostorom, organizuje raspravu o politici zapošljavanja i potencijalima za nova radna mjesta u opštini Tivat, kao drugom segmentu izbornog programa Cdu “Prostor, posao, vizija”.

Na panelu, koji će biti održan sjutra, 7. aprila u 18.30h u zgradi stare SO Tivat, govoriće Marina Gardašević, Veliša Stamatović i Darko Mrvaljević.

Cdu smatra da nova uprava opštine Tivat, sa značajnim potencijalima za razvoj turizma i svih povezanih uslužnih djelatnosti, uz projekte kao što su Porto Montenegro i Luštica, mora biti spremna i sposobna da razvoj grada i opštine bazira na punoj zaposlenosti.

Nedopustivo je da Tivat, koji ima nesumnjivu razvojnu perspektivu, istovremeno bilježi porast nezaposlenosti. Direktna korist građana Tivta od investicija i razvojnih projekata treba da se ogleda prvenstveno u otvaranju novih radnih mjesta.

Postojeću strukturu lokalne uprave je neophodno dopuniti onim sadržajima i funkcijama koje će se brinuti o politici zapošljavanja i koje će postaviti okvir za dugoročno projektovanje struka i zanimanja koja su potrebna u privredi Tivta.

Cdu će insistirati da nova opštinska uprava zapošljavanje istakne kao svoj prioritet i kao osnovu za planiranje održivog i harmoničnog razvoja Tivta i cijele opštine.

Vrijeme je za Cdu, vakat je za Tivat!

1 KOMENTAR

  1. Vakat je vala i za nas Tivćane koliko nas još ima. Neven je kulturni Bokelj i starosjedilac, -MARKUN. Tivastki primjerni mladić vazda bio a sada kompletna ličnost zreo i pametan. Za njim i s njim do onoga što smo bili i uveliko izgubili. Pobjeda je naša sa našima. Nevene sretno ti bilo!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]