Cdu: Principijelna pozicija odbornika Staničića

3
Neven Staničić

Zbog konstantnog tendencioznog i zlobnog izvještavanja nekih medija o pozicijama i stavovima Nevena Staničića, odbornika u Skupštini opštine Tivat i potpredsjednika Crnogorske demokratske unije – Cdu, smatramo da je korisno upoznati javnost sa njegovim današnjim istupom u tivatskom parlamentu.

Odbornik Staničić je, prije nego što je napustio sjednicu, kazao:

“Nadao sam se da neću biti jedini. Međutim, sa ovakvom konstantom g. Boškovića u vođenju Skupštine, očigledno je da se ne može više.

Dakle, tačno je: Poslovnik se u ovom Parlamentu kršio i ranije. Bilo je to u interesu vladajuće DPS-SDP koalicije. Ali, ako su to radili oni, ne moramo i mi. Učinimo razliku. Stranka čiji sam potpredsjednik je uložila veliki napor da se ispoštuju Zakoni i Ustav Crne Gore i održe redovno raspisani i planirani izbori u Tivtu 17. aprila ove godine.

Ostaću dosljedan tom principu i za promjenu insistirati da se napokon „pridržimo plota“ i počnemo da poštujemo propise i pravila koja smo sami donijeli. Tako ćemo brže i u Evropu i u svijet, gdje težimo. Oko toga, podsjećam i pregovaramo sa EU. Poštovanja, prava i zakonitosti. Poglavlja 23 i 24. Neko mora početi.

Konačno, zbog mogućih naslova i nadnaslova u sredstvima javnog informisanja, dužan sam da kažem, bolje reći, podsjetim vas: Izvještaj g. Novosela, ni ove godine, baš kao ni prošle, ne bi dobio moju preporuku, odnosno glas.

Dvanaest dana ostalo je do izbora. Apsurdno je, čak i sa nivoa kampanje, od ovog saziva Skupštine zahtijevati išta više od pozdrava sa građanima Tivta. Oni su sada na potezu.

Shodno navedenom, neću prisustvovati nastavku rada ove sjednice”.

Cdu u potpunosti podržava izrečene stavove.

Vrijeme je za Cdu, vakat je za Tivat!

3 KOMENTARI

  1. Znaš li što je produhovljenost. To ti je mot i manir upravo gospodina Staničića koji je takav vani i iznutra.Tvoji su kriterijumi malo ruralniji uzuvažavanje Beslića i svih dobrih ljudi ali i ne tebe malicioznoga.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].