Cdu: Risto Radović treba da pazi što priča

3
Cdu

Jučerašnje izjave g. Rista Radovića, poglavara srpske crkve u Crnoj Gori, su još jedan primjer besprizornog, rušilačkog i anti-crnogorskog djelovanja njega i njegove crkve.

Što je dosta, dosta je.

G. Radović vjerovatno živi u ubjeđenju da su zaboravljena njegova nepočinstva, od vremena huškanja na rat i raspirivanja nacionalne i vjerske mržnje, gošćenja okrvavljenih paravojnih formacija u našem Cetinjskom manastiru, preko odbranaštva, sakrivanja i pravdanja ratnih zločina i zločinaca, pa do sprdanja, omalovažavanja i negiranja svega što je vrijedno, ljudsko i čovječno u našoj Crnoj Gori.

Radoviću i njegovima smeta ono što je najbolje i najvrednije u Crnoj Gori, njenoj istoriji, njenoj tradiciji, njenom multietničkom iskustvu i međuvjerskom poštovanju i solidarnosti.

Zajednički život i međusobno poštovanje su za Amfilohija bezbožnička urota, a Crna Gora koja to čuva i baštini “nije vječna”, tj. treba da propadne.

Ponavljamo g. Radoviću, ako je tu “sitnicu” smetnuo s uma, da on nije vječan, a da budućnost naše zemlje i svih nas koji ovdje živimo odavno ne zavisi od njega i njemu sličnih.

Bilo bi dobro za sve nas, uključujući časne vjernike koji hodaju za g. Radovićem, da bar jednom, i iz njihovih redova, čujemo glas razuma i otklona od zlih i nečasnih riječi i djela njihovog poglavara. Na to, bar jednog od njih, obavezuje istina da smo u ovoj zemlji svi jednaki, svi zajedno i svi svoji na svome.

3 KOMENTARI

  1. ..gostujući “zaljubljenik”(sa portala Analitika i portala IN) -u Crnu Goru i Crnogorce Petrovića Njegoša-je jedan od mnogih SOTONA-raznih “spcijalnosti”(mržnje) u našoj Domovini Crnoj Gori(senca države)! O čemu govore njegovi komentari-“moralni eseji” na portal Analitiku: Dana 04.01.2015 -tema “Tvrtko tvrdi pazar”:”E kad čujem đe se PONOSITE Petrovićima,kao i ti “(?)”onim tvojim GROBOM(13.01.1916) Njegoša…ZGADIMI SE…”?! Dana 02.04.2015-tema “Da li je Sv.Vasilije bio Srbin”:”Crnogorci su ona…iz svih naroda Balkana koji su POSTOJALI do XIV vijeka…”?! Dana 05.07.2015-tema “Državna svojina svih građana…”:”…A Njeegoš može biti od kojih oćeš,ali NE BOLJI od Albanca iz Klimenta…”?! Dana 21.05.2016 tema-“10 godišnjica državnosti Crne Gore…”:” (?)…bre..u vrijeme tvojih ljubljenih i “premudrih” pjesnika(Njegoš)…manipulišući tvojim poetskim “genijem”veličajući ga…kao navodnog “velikog mudraca”….”?! Što reći-poslije Labudove “kanonske kanonade” i njegovim ciljevima-ciljevima SOTONA neznam im se broja u našoj DOMOVINI bez DRŽAVE? Risto Ćirov-jeste SOTONA-srećom bez potomstva(bezbolnija varijanta-sramnog nasleđa)! Ali što reći o Labudu(sa potomstvom)-i sličnim SOTONAMA u ČAPRI IDIOTA-kada bi im moglo biti da što im JEZIČINE i SRCE ZBORE-MOŽDANI TVORE…?! NADAJMO SE-da paščad laju i prolaze za navijek(i kuje i kujići)-a da nam DOMOVINA OPSTAJE-voljeli je ili ne ovakvi i slični Labudi-PAŠČAD PROŠLOSTI!

  2. Sram vas bilo kako oslovljavate Mitropolita. Ako i imate negativan stav prema njemu, kakvo je ovo novinarstvo da se ne navede ime i titula poglavara crkve koja je najmnogobrojnija u CG. Ovo prelazi sve granice. Pristrasno novinarstvo ne volim, a vi ste pretjerali. Zbogom!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].