Cdu: Tivtu je potrebna vizija razvoja

2
Cdu Tivat

Crnogorska demokratska unija, koja na redovnim lokalnim izborima u Tivtu nastupa pod rednim brojem 9, sa listom “Cdu, Neven Staničić, Vakat je za Tivat”, održaće završnu panel raspravu, na temu vizije razvoja tivatske opštine, sjutra, u četvrtak, u 18.30 sati, u multimedijalnoj sali Skupštine Opštine Tivat.

Na panelu će, pored kapetana Rajka Čavora, šefa Izbornog štaba Cdu i predsjednika Cdu Tivat, govoriti Branko Diki Kažanegra, Neven Staničić i Miodrag Vlahović, predsjednik Cdu.

Cdu se zalaže za definisanje dugoročnog razvojnog koncepta Tivta, koji će biti komplementaran, odnosno saglasan sa strategijom razvoja Boke i cijelog priobalnog područja Crne Gore. Tivat ima svoje specifičnosti i potencijale, koje treba podržati pažljivim planiranjem.

To će omogućiti da se održi nivo, sadržaj i karakter razvojnih projekata, koji treba da oplemene, a ne da opterete ili naruže prostor kojim raspolažemo.

Treba se ugledati na pozitivne i uspješne primjere iz mediteranskog basena i ne dozvoliti da se ponove teško popravljive greške iz neposrednog susjedstva.

Cdu je sigurna da će, kao dio buduće lokalne uprave, dati svoj doprinos unapređenju Tivta i cijele tivatske opštine.

Vrijeme je za Cdu, vakat je za Tivat!

2 KOMENTARI

  1. Svu sreću na izborima želim CDU i br.9 je naš sretan broj a i vakat je više da se dogode prave stvari .

  2. Najbolji, originalan i najintelektualniji je bio gospodin Staničić sinoć na predstavljanju programa za tivatske izbore na TV CG.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]