Cdu: Tivtu su potrebne promjene

4
Ana Di Ceglia

Crnogorska demokratska unija, koja će na izbore 17. aprila izaći sa samostalnom listom “Cdu, Neven Staničić, Vakat je za Tivat”, smatra da promjene koje su potrebne našem gradu i opštini ne smiju biti formalne i kozmetičke.

Ne trebaju nam puke personalne izmjene, tipa “sjaši Kurta, da uzjaše Murta”.

Tivtu ne trebaju instruisani partijski kadrovi i stranačke vrteške. Potrebni su nam stručnjaci i odgovorni menadžeri, a ne stranački čunjevi i pioni. Oni koji misle da je partijska pripadnost prvi i jedini kriterijum, ne misle dobro građanima Tivta.

Vakat je za novu logiku i viziju upravljanja i razvoja Tivta. Vrijeme je za promjene koje će angažovati tivatsku omladinu i nezaposlene. Vrijeme je da se i građani Tivta počnu pitati u svom gradu i o svojoj opštini.

Vrijeme je za Cdu, vakat je za Tivat!
Izjava Ane Di Ceglie, sekretarke Izbornog štaba Cdu Tivat

4 KOMENTARI

    • …da niste vi taj Bokelj-koji je maja 2012.godine (U vašim “predizbornim aktivnosti” na ovaj isti portal ROKĆAO-poslije onih vaših/njihovih SVINJARIJA-(do danas IZVRŠIOCI NEOTKRIVENI.od strane Miicije naše?!)- na onoj školi u TIVTU-OTVORENO PRIJETILI HRVATIMA-a potom osbenim prijedlozima-pospješivali MRŽNJU zasnovanu na vjersko neofašistističko-nacističkim osnovama-kroz PREDLAGANJE-TRAŽENJE:” Autonomiju Boke z/s/ačinjenu između Bokeljskih “hrvata i srba”-za spas i budućnost vaše djece”? Uz vaše prepoznatljivo i provokativno bezočno ROKĆANJE:” Pa i GRBLJANI su Bokelji? Znam gospar “Bokelj”-razumijem ja vas-jer ste zabriuti-zašto ove godine vama kasni “ekološka hrana” kozolac i čopljan..? Budite strpljivi-ova zemlja brine za vas i slične-ugrožene vrste…?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]