Cdu: Zahvaljujemo našim glasačima

0
Cdu Tivat

Crnogorska demokratska unija zahvaljuje građanima Tivta na glasovima koje su dali izbornoj listi “Cdu, Neven Staničić, Vakat je za Tivat”.

Naša 182 glasa, odnosno 2,4% odsto podrške, smo dobili na korektni i pošteni način. Cdu je, kao iskrena i odgovorna opoziciona stranka, nastupila samostalno, sa ljudima, idejama i programom na koje smo ponosni.

Naše ideje o zajedničkom nastupu nekoliko bliskih stranaka nijesu prihvaćene. Oni koji su ih odbili, izbjegli ili ignorisali, sada mogu jasno da vide koliko je to bilo pametno i korektno.

Apsolutna većina koju je osvojila DPS nije dobra ni za Tivat, ni za Crnu Goru, a ni za DPS. Brzo će se vidjeti zašto je to tako. Apsolutne pobjede vode u apsolutne poraze.

Opozicione partije koje su bojkotovale ove izbore su doživjele krah. Njihov poziv na bojkot je izazvao izlaznost od 70 procenata. Pretpostavljamo da ćemo od tih “revolucionara” i dalje slušati naklapanja o nekakvim “satelitima”. Tobožnji sateliti učestvuju na izborima samostalno, a lažna “prava opozicija” ulazi u Skupštinu i Vladu bez izbora, a ne smije da izađe na lokalne izbore. Takva “opozicija” osigurava DPS-u apsolutnu vlast.

Crnu Goru treba da mijenjaju oni koji je poštuju i vole.

Oni koji poštuju i vole Crnu Goru žele da do neizbježnih i potrebnih  promjena dođe mirno i demokratski, na način koji će jačati crnogorske demokratske institucije i potvrditi naš put u atlanske i evropske strukture. Nažalost, te ideje i namjere nijesu dobile podršku na izborima u Tivtu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]