Čestitke gradonačelnika Kotora i predsjednika SO

1
dr Aleksandar Stjepčević i Nikola Bukilica

Dan nezavisnosti Crne Gore građanima Kotora je čestitao gradonačelnik dr Aleksandar Stjepčević.

“Voljom građana na referendumu 21. maja 2006. godine obnovili smo nezavisnost Crne Gore, jedne od najstarijih evropskih država. Bio je to važan iskorak kojim smo otvorili novu stranicu u istoriji savremene Crne Gore. Proteklih devet godina pokazale su posvećenost nezavisne Crne Gore procesima demokratizacije i uspostavljanju dobrih veza sa važnim činiocima međunarodnih odnosa koji našu državu doživljavaju kao pozitivan primjer i faktor stabilnosti, mira i saradnje u regionu. Zahvaljujući uspješnim i sveobuhvatnim reformama, Crna Gora ubrzano savladava sve izazove na putu evroatlantskih integracija. Imamo čvrste osnove za uvjerenje da će naša država uskoro postati članica NATO-a, te da ćemo u narednom periodu sa punom odgovornošću i zalaganjem nastaviti da usvajamo evropske standarde, na putu za punopravno članstvo u EU. Sa željom da nam vječno traje naša Crna Gora, srećan 21. maj – Dan nezavisnosti”, navodi se  u čestitki  gradonačelnika Stjepčevića.

Povodom Dana nezavisnosti, čestitku je građanima Kotora uputio i predsjednik Skupštine opštine Kotor Nikola Bukilica.

“Od obnavljanja nezavisnosti do danas, a i u nastavku, trudimo se da naša Država ostvaruje napretke u integracionim procesima, da poboljšamo kvallitet života svih naših građana, da omogućimo mladim ljudima školovanje, poboljšamo zdravstvenu zaštitu, sveukupno da podižemo sisteme kvaliteta. Uvjeren sam da će Kotor svojim tradicionalnim vrijednostima, kulturnim bogatstvom i budućim razvojem značajno doprinijeti prosperitetu, ne samo Grada i regije Boke Kotorske, nego i cjelokupne Crne Gore. Sa tim uvjerenjem i željom da prijatno provedete praznične dane, srdačno čestitam 21. maj – Dan nezavisnosti”, stoji u čestitki predsjednika Skupštine Nikole Bukilice.

1 KOMENTAR

  1. Oprostite,ali ako znate..naučite nas-na koji se portal more naći čestita,upućena građanima Kotora,od bande viđenijih građana općine Kotor,u povodu pasanoga 70..maloga gospođindana-oliti Dana pobjede nad fašizmom 9.maja.1945 godine?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].