Čestitke predsjednika Opštine i predsjednika SO Kotor

1
Aleksandar Stjepčević i Nikola Bukilica

Povodom Dana nezavisnosti Crne Gore građanima kotorske opštine čestitku je uputio predsjednik Opštine Kotor Aleksandar Stjepčević u kojoj se između ostalog navodi:

“21. maj, najveći praznik naše države proslavljamo ove godine u svjetlu dva značajna jubileja: desetogodišnjice obnove crnogorske nezavisnosti i hiljadu godina državnosti. Protekla je decenija otkada smo voljom građana obnovili nezavisnost Crne Gore, jedne od nastarijih evropskih država. Taj period u potpunosti je odredio našu posvećenost procesima jačanja demokratskih kapaciteta i institucija, unapređenju međunarodnih odnosa i učvrstio nastojanje da nastavimo sa zalaganjem da usvajamo evropske standarde na putu za članstvo u Evropskoj uniji. Dragi sugrađani, sa željom da nam vječno traje naša Crna Gora, srećan vam Dan nezavisnosti”, stoji u čestitki gradonačelnika Stjepčevića.

*  *  *

U ime Skupštine Opštine Kotor i  svoje lično čestitku je uputio Nikola Buklica predsjednik kotorske opštinske skupštine.

“Na Referendumu 2006. godine Crna Gora je voljom građana obnovila svoju nezavisnost. U međuvremenu, do danas, a i u nastavku, trudimo se da  naša Država ostvaruje napretke u integracionim procesima, da poboljšamo kvallitet života svih naših građana, da omogućimo mladim ljudima školovanje, poboljšamo zdravstvenu zaštitu, sveukupno da podižemo sisteme kvaliteta. Poštovane sugrađanke i sugrađani, uvjeren sam da će Kotor svojim tradicionalnim vrijednostima, kulturnim bogatstvom i budućim razvojem značajno doprinijeti  prosperitetu, ne samo Grada i regije Boke Kotorske,  nego i cjelokupne  Crne Gore. Sa tim uvjerenjem i željom da prijatno provedete praznične dane, još jednom Vam srdačno čestitam 21. maj – Dan nezavisnosti”, poručio je Bukilica.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].