Čišćenje korita Kotobiljskog izvora

0

 

Nakon što je bujica nanijela 10-ak metara kubnih blata i šljunka, Agencija za razvoj i zaštitu Orjena obavila je najurgentnije radove na čišćenju korita Kotobiljskog izvora, kako bi spriječila štete koje su mogle biti izazvane novim najavljenim padavinama za vikend.

Odstranjen je splet vegetacije, stijene i odbačena automobilska guma, koji su se nošeni velikom bujicom zaglavili u koritu i izazvali plavljenje platoa odmorišta Kotobiljskog izvora.

Nažalost, tom prilikom je odnešen dio drvenog mobilijara odmorišta.

Sigurni smo da ćemo zajedničkim snagama Kotobiljski izvor ubrzo dovesti makar u pređašnje stanje, jer Agencija u kontinuitetu radi na valorizaciji hercegnovskog zaleđa, pa tako i Kotobiljskog izvora, istorijskog mjesta i važne tačke na pješačkoj komunikaciji koja povezuje Herceg Novi sa Orjenom.

Ova staza sve je značajnija kao dio ponude aktivnog turizma hercegnovske opštine, saopštavaju za Skala radio iz Agencije za razvoj i zaštitu Orjena DOO Herceg Novi.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]