Čišćenje zelenih površina u Škaljarima

1
košenje trave

Dušanka Petrović

Dušanka Petrović

Crkveno dvorište ispred škaljarske Gospe od snijega bilo je prava prašuma i deponija otpada.

Dobrom saradnjom Mjesne zajednice Škaljari i kotorskog Komunalnog preduzeća sada je uređeno i pokošeno.

Usljed obilnih padavina i toplog vremena ove godine je vegetacija podivljala i stvara velike probleme komunalnim službama i građanima.

Taj problem je naročito izražen u prigradskim naseljima, kao što je Škaljare.

Divan park ispred crkve Gospe od Snijega postao je leglo gmizavaca, pasa lutalica i smeća koje je nanio vjetar, a i odbacili nesavjesni građani.

Poslije obraćanja Javnom komunalnom preduzeću Kotor,  gospodinu Zoranu Mrdaku, bez polemisanja u čijoj je nadležnosti navedena površina, poslao je sjajne momke koji su pokosili i očistili prašumu u srcu Škaljara, saopštava za naš radio Dušanka Petrović, predsjednica ove mjesne zajednice, zahvaljujući na sjajnoj saradnji koja nikada nije izostala.

Petrovićeva poziva stanovnike Škaljara da pismenim putem dostave Mjesnoj zajednici zahtjeve za čišćenje i uređenje javnih površina ispred svojih zgrada, ulica i sl.

“Ako nam sami ne ukažete na problem, ne možemo ni intervenisati. Ljepota i čistoća našeg mjesta je naša odgovornost. To je timski rad i svaka karika u lancu neka uradi nešto za sebe. Škaljari i Škaljarice od Šuranja do Trojice pokrenite se radi ljepšeg i bezbjednijeg življenja nas i naše djece“, poručila je Petrovićeva.

košenje bujne vegetacije
sad može da se odmori

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]