„Crnogorac u tranziciji“ večeras na Žabljaku

0

Crnogorac u tranziciji

„Crnogorac u tranziciji“, predstava kotorskog „Teatra 303“biće večeras prikazana na Žabljaku. Ovaj veseli ansambl oduševljava ovog ljeta publiku na sjeveru Crne Gore, željnu smijeha i radosti. Zaboravlja se korona a od politika, koja davi i uzduž i porijeko, prisutna je samo ona zdravog humora.

Direktor teatra i glumac više uloga, koji se po nekoliko puta presvlači u likove koji dočaravaju našeg čovjeka u tranziciji, Dragan Buzdovan, kazao je za portal Radio Skala da je Teatar 303  ovoga ljeta uspješno prezentovao svoj  40 godišnji rad  u pozorišnom stvaralaštvu publici na sjeveru Crne Gore i obogatio njihovu pozorišnu ponudu. Prezadovoljni smo, kaže Buzdovan, kako nas je prihvatila domaća publika, ali i brojni gosti koji su svoj odmor posvetili planinskom turizmu i doživljaju ljepote Crne Gore na sjeveru, đe se diše punim plućima, dobro jede i još bolje spava.

Teatar nastavlja gostovanje po sjeveru Crne Gore, kako za domaću publiku, tako i za goste koji vole planinski turizam . Komedija “Crnogorac u tranziciji” će već naredne sedmice biti prikazana u Plužinama i Mojkovcu.

Kako će i što u nastavku Teatar, umnogome će zavisiti od pandemije izazvane koronavirusom. Buzdovan je zadovoljan što su na svim gostovanjima ispoštovane epidemiloške mjere. To jednostavno mora tako, kako bi očuvali svoje i zdravlje naših građana.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.