Crnogorska više nije dio vlasti u Budvi

1

 

Crnogorska više nije dio vladajuće koalicije u Budvi, saopštio je predsjednik budvanskog odbora Crnogorske Vladimir Bulatović.

“Obavještavam građane Budve da od danas Crnogorska nije dio vladajuće koalicije u Budvi. Niko od predstavnika Crnogorske neće dalje učestvovati na koalicionim sastancima“, izjavio je Bulatović.

 

On je rekao da je Crnogorska učinila sve što je moguće da pokaže građanima Budve i Crne Gore da i uz programski različite ciljeve može zajedno da se radi.

“Znali smo da ćemo se suočiti sa različitim iskušenjima. Bili smo na to spremni i sami smo istrpjeli teške udare prije svega od DPS-a. Ali primitivizam, neznanje i pohlepa pojedinih funkcionera Demokratskog fronta su za svakog civilizovanog čovjeka nepodnošljivi i mi u takvom društvu dalje ne želimo da provedemo ni dana“, poručio je Bulatović.

On je dodao da su Demokratski front i Demokratska partija socijalista poput blizanaca.

“Nema te kombinacije i prevare kojom su ovladali u DPS-u, a koju do savršenstva nisu doveli funkcioneri DF-a. Oni jedni od drugih uče, jedni druge dopunjavaju i za Budvu i za Crnu Goru je spasonosna situacija u kojoj će DPS i DF zajedno imati nedovoljno glasova da bi na bilo šta mogli presudno da utiču. Naši dalji potezi biće usmjereni ka istrajnoj političkoj borbi da građanske i emancipatorske snage u Crnoj Gori nadjačaju DPS i DF, kako bismo konačno stvorili uslove za život u uređenoj i pravednoj državi“, zaključio je Bulatović.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]