Crnogorska zastava iznad Bokokotorskog zaliva: Nek se vijori, da dočeka najljepšu majsku zoru

1
Zastava na Mircu vijori

Crnogorska zastava zavijorila se danas na brdu iznad sela Mirac u Kotoru. Sa pogledom na najljepši zaliv na svijetu, na jarbolu visine deset metara, od danas je i crveno-zlatna, najljepša među zastavama današnjice.

Nek se vijori, da dočeka najljepšu majsku zoru, 21.maj, Dan nezavisnosti. Da je vječna!

cdm

1 KOMENTAR

  1. “NAJLJEPŠU MAJSKU ZORU…”?

    KOA JE KOTOR DOVELA -NA NIVOE -“SAMOBITNOG OGOJELOG RODNOG IMENA”KOJI DANAS IMA OD SVEGA(ŠTO JE IMO KAO JEDNA OD PET NAJRAZVJENIH OPŠTINA TITOVE JUGOSLAVJE-KONTAJUĆI DO STARE SER BPSE 1989 GODINE !…DANAS SA USHIĆNJEM-ISTIČEMO-UZDIGNUTA ČELA(SENCA FACE)SAMO DVA-“KAPITALNA IZGRAĐENA-U PSANE 32 GODIE-OBJEKTA …”PODHDNIK-PODPORTIK”-NA GRANIČNOJ STUGI!..I TEMELJE PORUŠENOG HOTELA “FJORD”-KOJEGA JE U 17 GODINI ŽIVOTA-POKOSILA “COROAN ABlejalica-KONTRAREVOLUCIJA-POTOMAKA BEČKIH KONJUŠRA-1989.GODINE”!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].