Crnogorske patriote iz Luksemburga svim srcem podržavaju patriotski skup u Podgorici

1

Crnogorske patriote iz Luksemburga obratile su se crnogorskim patriotima u domovini dajući im punu podršku u borbi za očuvanje Crne Gore i svih njenih vrijednosti.

U dopisu proslijeđenom medijima oni poručuju:

Poštovane patriote Crne Gore,

Mi, patriote Crne Gore iz  Luksemburga, zabrinuti ishitrenim odlukama novog sastava Vlade Crne Gore, šaljemo vam svoj glas podrške i molimo da istrajete i istrajemo u borbi da sačuvamo našu Crnu Goru, državu njenih građana, ma gdje bili.

Borimo se za vrijednosti Crne Gore kao što su to do sada mnogo puta činili pošteni Crnogorci i oni drugih nacionalnosti, ali kojima je Crne Gora bila i ostala svetinja. Živimo u bogatoj i sredjenoj državi ali nam je naša Crna Gora bliža srcu i rezervne nemamo.

Mi jesmo 2.000 km udaljeni od svoje domovine, ali naša srca kucaju sa srcem naše domovine koju jedan broj novokomponovanih vladara pokušavaju uniziti i pogaziti. Gajimo vrijednosti koje vode prosperitetu i suživotu njenih gradjana tj.vrijednostima kojima stremi moderna Evropa na čijem smo pragu.

Mi smo nestranački pokret slobodnih građana te nastojimo da afirmišemo evropske vrijednosti i Crnu Goru građanske orijentacije posvećenu boljoj budućnosti.

Crnoj Gori ne treba tuđin, ni tutor – Crnoj Gori trebaju njeni istinski patriote koji ljube domovinu kao majku svoju i žele dobronamjernu saradnju sa svima koji to iskreno žele.

Zato, dragi prijatelji, petriote Crne Gore, izdržimo!

Luksemburg,
27.12.2020.

Patriote iz Luksemburga

1 KOMENTAR

  1. Nece vas vise ma za dz voziti da glasate, nego sad lijepo skupite koji milion pa pomozite da opstane. Ali ne, vi ste patriote kad dodjete glasati i usput obidjete porodice i jos vam se plati. Nema vise, placite sad i vi i ove patrijote-komite.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].