Crnogorski obraz: Crna Gora u 2021. ulazi još više podijeljena, ponižena i oskrnavljena od klerofašizma SPC

3

Crna Gora dočekuje novu 2021. godinu, još više podijeljena, ponižena i oskrnavljena od klerofašizma SPC i njihovih nalogodavaca iz tuđih država. Ulazi Crna Gora u novu godinu bez budžeta, ali ulazi sa ujedinjenim Crnogorcima i Crnogorkama, saopštio je NVO Crnogorski obraz.

“Od kada je svijeta i vijeka, nije zapamćeno da na kraju kalendarske godine u sledeću godinu država ulazi bez budžeta, koji se najavljuje tek tamo neđe na proljeće. Ovakvo neznanje i neodgovornost, nije su pokazale ni vođe afričkih plemena prema svom narodu, ali pokazuju ekspertsko apostolski stručnjaci i njihov svemogući predvodnik u srcu razvijene Evrope. Malo tužno, možda i smiješno, ali nam do smijeha nešto i nije”, dodaju u saopštenju.

Kako poručuju, u mnogim razvijenim i nerazvijenim zemljama svijeta, svaki odgovoran domaćin, na kraju godine predloži i donese budžet za narednu godinu. U istoriji svijeta i Crne Gore, mala ali časna i sa velikim srcem, Crna Gora dočekuje novo ljeto bez budžeta, a vodi je ekspert do eksperta i apostol do apostola, na čelu sa predvodnikom svemogućim.

“Ovakvo neodgovorno ponašanje prema ruštvu, svaki normalan čovjek, pojedinac, iz moralnih razloga i trunke ljudskosti, podnio bi ostavku i izvinio se građanima koji mu povjeriše glas, i priznade da nije dorastao obavezi koju je sam sebi nametnuo na lažan, podmukli način. Od priče o ekspertima ostalo je da nema budžeta za 2021 godinu, za tri dana rada zaduženje od 750 miliona eura plus kamate, popovsko uređivanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti, zetsko – kumovsko – rođačko – prijateljsko namiještanje po dubini, plašenje naroda svojim neznanjem…? Pa dokle više za Boga miloga?”, pitaju u toj organizaciji.

Navode da se strah među najstarijom populacijom uvukao duboko, dobro znajući svi, da veliki broj njih živi od minorne penzije, i jedva sastavljaju kraj sa krajem. Sa zebnjom razmišljaju šta i kako da prežive dan, neđelju, mjesec…

“Državnim uposlenicima i namještenicima, izmjenom Zakona o radu, iznad glave kao Damoklov mač, vise otkazi i smjene. Nema revanšizma, zar ne? Reče svemogući pedvodnik eksperata i apostola, neće biti revanšizma, a on i njegovi apostolčići, kidaju li glave, kidaju. Sramota i bruka od starog čojeka sijede glave, sijeda glava, a još se služi lažima. Zato, pokazaste svoje znanje, dovoljno, više nam ne treba, odmah ostavke, bez razmišljanja, inače, desiće se narod. Tik – tak, tik – tak,…”, navodi se u saopštenju.

3 KOMENTARI

 1. Sa Cetinja vojska krece
  zaustaviti je niko neće,
  s druge strane nikšićani,
  u namjeri ne pokolebani,
  primorje se isto sprema
  iznenađenja za njih nema,
  Podgorica spremno čeka,
  śever kreće ko rijeka,
  svi na okup pred Skupštinu
  svoje ne damo mi tuđinu,
  potonja je došla ura
  Crnogorca niko ne odgura
  od namjere i od cilja
  nek spoznaju da je zbilja
  mi smo ođe svoj na svome
  ne damo krila da nam lome!
  Narod će na straži biti,
  od nas se ne mogu skriti,
  datume nek mijenjaju
  mora se odlučiti na kraju,
  a kakav će ishod biti
  neće od njih zavisiti
  Crnogorca jednog dok je
  braniće on ono svoje!

  VIDIMO SE 28. DECEMBRA PRED SKUPŠTINOM U PODNE! 🇲🇪

 2. …CRNA GORA ULAZI U JUBILARNU 2O21 GODINU ZORNIJA-JAČA-J-JEDNSTENIJA..NEGO ŠTO JE BILA U JUBIARNU 1941/2O21-PRIJE 😯 GODINA?)-KAAD STE NA CETINJE STVORILI VIVA VERO MONTENEGRO-SEKULA DRLJEVIĆA-KRSTA ZNOVA I OSTALIH “JUBILARACA”-ŠTO SU TALIJAIMA DARIVALI MONTEEGRO…-KA VI KASAPINU I GROBARU SA DEDINJA-DRUGE JUBIARNE GODINE 1991…ODEĆI-TRČEĆI OD SREĆE… NA KONAVLE I DUBROVNIK-U “NAMETNUTOM RATU-SA JEDNIJEM CILJOM “POBIJJEDITI USTAŠE ZA NAVIJEK”?!!! EBO?!BORBI I UČINKU NEMA “GRKE NITI NEZADOVLJSTVA”..ODOŠE VAM OBRAZI-U ZAMJENU ZA “TUĐE OĆEMO-SVOJE NE DAMO-ZARAĐEO NA KONAVLE-OBRAZIOTRCANI IZGUBLJENI ZA NAVIJEK”?!!!

  PA POSIE OVIJE “JUBILEJA-BREZ PRESKAANJA-SLAVITI KAKO DOLIKUJE “BRAĆI I SESTRAMA”-TUŽNU PRAVOSLAVNU STARU SER BPSKU GODINU 1916.KA SU KOPILAD BČKIH KONJUŠARA OBURDALI NAJVEČU CRNOGORSKU SVETINJU GROB NJEGOŠEV-KAELU NA LVĆENU! I ITOGA MJESEA-O LODAMA PROSLAVII RUŠENE NJEGOŠEVE KAPLEE-U SVEČANA ODIJELA..”DIMIJE-TANKIJE NOGAVICA I FACULETIMA U RUKE JUNAČKE-SVE POTOMCI KOPILADI BEČKIH KONJŠARA-OKUPATORA CRNE GORE…?!!!
  PA ZATIM APETROVDAN-1941(PRIJE 😯 GODIA).VELJI PRAZNIK STVRANJE PETROVANSKE VIA VERO MOTENEGRO-1941 ODGINE.PO NOTAMA “HIMNE-SEKULA DRJEVIĆA..?!!!

  E BO ,MANJE ZEMLJE-A VIŠE EPOHALNIH JUBILEJA-POČESTO SRAMOTNIJE- NIJE IMALA NIKAD NIJEDNA ZEMLJA U PASANIM EOHAMA-KAO OVA NAŠA MALECKA-JUNAČKA CRNA GORA…O KOJOJ Ć SE TEKE ČUTI-KAD SE BUDE SLAVILA 1OO GODIŠNJICA.PRIPAJANJA DUBROVNIKA I KONAVALA- ONOME KOME I PRIAD-A DA-NO(?) “BOKI KOTORSKJO”-UZ UPITNIK-A KOME ĆE “DO STOTE GODINE PRIPADATI DANAŠNJA NAŠA MALECKA CRNA GORA?

  • Ajde Jordane śeti se kad si predvodio jagnjeće brigade, a za tavolinima su te ljuljali i služili Kamarijeri, potomci
   grbaljskih i inih ćetnika, kojima si možda Ti potpisivao podobnosti !
   Ajde Jole, zavrni vadičep i otčepi
   botiljku vinca rumenoga !
   Kažu da je Tvoja brigada odila i na Šar planinu u pohode stadima , bilo je na iljade brava, neostriganih, dokle ti ne dođe da ih podašišaš!
   Ima li vune, predeš li preslicom ?
   Pleteš li bječve sa 5 igala ?
   Obuci džemper, pa u proteste 28.Dec.!
   Valjda si naučio nešto!
   Idi u Budvu, nema đeda Mraza !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]