Crnogorski obraz: Donacija i pomoć Crnoj Gori odbijena bez pardona

3

Saopštenje NVO Crnogorski obraz

Kažu ljudi, pametnije jutro od večeri, ne bismo se složili sa ovom izrekom, jer prošla noć je pametnija od današnjeg ludog jutra, jer ovo jutro je toliko gluposti donijelo od rada apostolstava i verbalnih napada i prijetnji na naše Buksovce.

Prva glupost koja je osvanula, ni više ni manje, dođe od apostolskog vođe apostolata zdravlja. Teorija zavjere samo u njihovim sivim masama u glavi, izvaljuju gluposti koje nemaju blage veze sa mozgom. Hoće dokazani crnogorski prijatelji da uvale Crnogorcima falsifikovanu vakcinu.

Istaknuti prijatelj Crne Gore i dokazani humanista gospodin Stathis, spremi 10.000 vakcina protiv COVID-19 za crnogorske građane, a aktuelna apostolka, a uz to i ljekar odbi tu donaciju uz obrazloženje, da vakcine koje se ne kupe direktno od proizvođača su falsifikat i donaciju gospodina Stathisa odbi.

Moramo se zapitati, pošto je ovakva donacija i pomoć Crnoj Gori odbijena bez pardona, kakve se mućke u apostolatima prave i šta to apostoli mućkaju, jer ovih dana samo pokazuju svoje neznanje, dopisuju se na kineskom jeziku, a narod, hm narod trpi i pomno prati njihove greške i gluposti. Nadamo se da će Tužilaštvo uraditi izviđaj, jer ponuđena donacija spašava 5.000 crnogorskih života. Crnogorci, moramo se prhvatiti knjige i početi svi da učimo kineski jezik da se apostoli ne hvale da ga samo oni znaju. Najavi apostolka zdravlja tri vakcine da stižu u Crnu Goru, ali nikako da dolete. Čime da dolete kad ugasiše crnogorsku avio-kompaniju? Možda će moći uma za pomjeranje brda i planina, ubaciti i navigacioni sistem i dobavit vakcine. Ali najbolje, Fajzerove, ostavljaju za sebe i sebi bliskim osobama, da bi pelcovani mogli da se namještaju po dobini i širini. Sramno, mada od koga je i za očekivati je.

Druga udarna vijest jutros, verbalni napad i prijetnje tamo nekim ratnim zločincem Pavlom Đurišićem, uputiše Buksovcima, ljudima koji na svoj način brane Crnu Goru, na svoj način, način šale i smijeha, što ovom napaćenom narodu treba, da ove tmurne dane od 30. avgusta 2020. razbiju i unesu malo vedrine u crnogorske domove.

Prijetnje ljudima koji su umjetnici, a možemo reći i crnogorski brend za humor, prijete oni ljudi u čija srca stanuje mrnja i zloba. Sa takvim srcem i takvom sivom moždanom masom, nikuda ovo društvo prispjelo.

No što kaže naš uvaženi tužilac, polako te, vrijeme promjena na bolje dolazi jako brzo. Pamtimo, ne zaboravljamo, “možda” i oprostimo. Pokazaće Crna Gora svoju moć jako brzo, već 14. marta u Nikšiću, kada će crnogorski neprijatelji i odrođeni sinovi, olovkom biti potučeni i bačeni na političku deponiju i poslati u zaborav. Poslati u zaborav, ali istorija će ih opisati onako kako su zaslužili i radili.

Budi se uspavana Crna Gora, probudiće je Nikšić.

3 KOMENTARI

  1. Ma zeznuo se što odmah nije kazao da je to Ruska vakcina,i da će se isporuka obavit preko novootvorene farmaceutske kuće

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]