Crnogorski obraz: Ko je Dritanu Abazoviću ponudio 21 milion eura?

1
Crnogorski obraz

GLEDATE NAM DOM ĐE GORI,

KOJEMU STE VATRU DALI,

GLEDAJTE GA I SMIJTE SE,

DOK SE I VAŠ NE ZAPALI…

Mnogo ružnih dešavanja za kratko vrijeme, mnogo gluposti opskurnog znanja apostolske vlade i njenog predvodnika.Počećemo od apostolke zdravlja u Vladi RCG. Kao da neko smišljeno radi na tome da zdravstveni sistem Crne Gore, potpuno prestane funkcionisati u obliku kako ga znamo od početka decembra 2020. godine.

Niko iz Zdravstvenog sistema ne obaviještava tačan broj oboljelih zdravstvenih radnika, već se daju neke paušalne brojke koje nemaju veze sa zdravim razumom.

Zašto nadležna apostolka, ne obavještava o nedostatku i slaboj zaštiti doktora i medicinskog osoblja u Crvenoj COVID-19 zoni, gdje vrlo mudro u nečovječno ćute o nedostatku zaštitne opreme, jako mali kapacitet bolničkih postelja, nepovjerljivost građana, preopterećenost poslom medicinskog osoblja i dugi redovi onih koji čekaju na njihovu pomoć.

Takvu situaciju nadležni iz apostolstva zdravlja na čelu sa apostolkom, nazivaju prenapregnutim zdravstvenim sistemom. Nema dileme, zbog nestručnosti nadležnog apostolstva i apostolke i politički podobnih direktora, zdravstveni sistem Crne Gore je PUKAO. Apostolka, priznajte svoje neumijeće i neznanje za organizacijom posla, očito, najbolje znate da radite stvari koje samo pogoršavaju zdravstvenu situaciju u Crnoj Gori, otvarajaći granice, dok mnogo jače i organizovanije države iste zatvaraju i vode brigu o svojim građanima, a vaša trenutna briga su lokalni izbori u Nikšiću. Nije ni jedna fotelja vrijedna ljudskog života, zato manite se fotelja i krenite da vodite brigu o narodu, ako neumijete onda ostavka i doćiće neko ko zna i da organizuje i da liječi.

Otvara se još niz pitanja, na koje Crnogorski građani nikako da dobiju adekvatne odgovore ni od Apostolske Vlade, ni od Državnog Tužilaštva RCG, na bezbroj puta postavljeno pitanje, ko je Dritanu Abozoviću ponudio 21 milion eura. Zašto se o tome ćuti i predmet se označava kao STROGO POVJERLJIV. Građani Crne Gore zaslužuju da znaju ko je ponudio 21 milion eura Potpredsjedniku apostolske Vlade.

Takođe, apostolstvo vanjskih poslova i njen apostol, svoj prvi izlazak u Svijet, pokaza neznanje i obruka Crnu Goru, sebe što je obrukao i nije nas briga jer pokaza svoje neznanje.

Pozivajući 7 Crnogorskih ambasadora da se vrate u Crnu Goru i da kupe kartu u jednom pravcu je pokazano neznanje i politički revanšizam sa željom da na ta mjesta postave ljude koji nemaju blage veze o diplomatiji, kao ni sam apostol vanjskih poslova. Ukazujemo Predvodniku apostola i postolu vanjskih poslova, da uzmu i pročitaju Ustav RCG član 95, a i napomonjemo istu gospodu da Ustav RCG ima 158 članova, a ne 188 na koje se neznavena apostolska družina poziva, koja je sve moguće Zakone RCG, Ustav RCG i druge Zakonske akte, izkasapila i tumači ih kako njima odgovaraju, a šteta ide na konto Crnogorskih građana.

E pa dosta je bilo, od koga je i previše je. Nemože više.

NVO CRNOGORSKI OBRAZ već danas će se ponovo obratiti Međunarodnoj zajednici i od iste zatražiti hitno reagovanje po svim tačkama koje su ođe nabrojane i one koje nijesu napisane, a poseban akcenat ćemo staviti na 21 milion eura koji je ponuđen Potpredsjedniku apostolske Vlade, i tražiti od njih da sprovedu svoju istragu i Crnogorskom narodu kažu istinu.

Takođe poslaćemo i pismo Njemačkom ministru vanjskih poslova gospodinu  Hajko Masu, i izviniti mu se u ime Crnogorskih građana i istog obavijestiti da apostol vanjskih poslova RCG nije legitimni predstavnik Crnogorskog naroda, već je predstavnik SPC sekte.

Pozivamo sve Crnogorske ambasadore da i dalje obavljaju povjerene im funkcije u korist i dobrobit Crne Gore, a građane Crne Gore pozivamo na otvorenu NEPOSLUŠNOST apostolskoj Vladi.

NVO CRNOGORSKI OBRAZ

1 KOMENTAR

  1. Kad se vec Skala srozala na nivo da objavljuje ovakve panflete, nista drugo ne ostaje oaim da vamcestitam od srca.)

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]