Crnogorski obraz poručuje: Ne igraj se ognjem rukoljube!

3

Tek što je s teškom mukom predložio da se smijeni jedan od njegovih apostola, ministar pravde Leposavić koji ne priznaje genocid u Srebrenici, po svemu u promišljanju isti kao i on sam, premijer Zdravko Krivokapić ima namjeru da mijenja demografsku strukturu stanovništva u Crnoj Gori, navode iz NVO Crnogorski obraz.

On će sjutra predložiti Vladi da usvoji Odluku o crnogorskom državljanstvu, tako što će omogućiti da još dvadesetah hiljada Srba iz Srnije, Bosne i Hercegovine i Rusije, koji su državljani tih država, a u Crnoj Gori imaju privremeni boravak, imaju pravo glasa u našoj zemlji dobijenjam crnogorskog državljanstva.

Zna se što to znači. Rukoljub i njegovi nalogodavci su pronašli inženjerig za nestanak Crne Gore. Na izborima će moći da glasaju Srbi koji imaju nekakvo porijeklo iz Crne Gore, bez stalnog boravka u našoj zemlji. To je ujedno i priprema za popis kojim, kako su javno kazali srbijanski funkcioneri iz aktuelne vlasti, žele da smanje broj Crnogoraca i povećaju Srba, čime bi jednostavno mogli da izbrišu Crnu Goru iz registra suverenih država.

Na sve to pristaje sramna i izdajnička tvorevina URA sa Abazovićem na čelu i Vijestima u začelju. Oni misle da će prodajući sopstvenu državu ušićatiti još više i oteti koliko im god treba. Neće moći, poručujemo mini pendreku. Crnogorci neće dozvoliti da im se otme država i proda tuđinu. Ustaće svim demokratskim sredstvima u njenu odbranu. Ako treba i dan i noć na ulice. Neće ništa više funkcionisati u Crnoj Gori, jer ova sramota, otimačina i pljačka crnogorskog identiteta je neprihvatljima.

A kako mali pendrek radi i kakva je to nakaradna demokratija koju on zastupa viđelo se na ponovljenim izborima u golijskom selu Javljen, u nikšićkoj opštini. Dritanu je trebalo još 32 glasa kako bi oteo mandat DPS-u. Na izborima 14. marta URA nije dobila ni glasa i to je prava slika raspoloženja mještana prema njima. A onda za ponovljene kreće hajka. Akcija Dritan je bila u punom zamahu i od nule, koja su svakako, URA stiže do 28. Ali fali 4 glasa. Greota! Nijesu uspjeli sve da kupe, potkupe.
Pitanje je za državnog tužioca što ćuti na ovako očiglednu političku korupciju? Što ne reaguje međunarodni faktor koji je podržao ove hajduke a time i hajdučku politiku i isto takvu vlast.

Crnogorski obraz svima poručuje: Ne igrajte se ognjem. Nećemo vam dati da rušite državu. Nećete je paliti i suturati u provaliju, kako ste naumili. Ima u antifašističkoj Crnoj Gori dovoljno rodoljuba, patriota i časnih ljudi koji će stati u odbranu njene časti i poštenja.
Vjerujte, nasrćući na Crnu Goru, samo se opeći možete.

Krivokapiću, idi dok je vrijeme i ne čini zulum. Povedi i pendrečića sa sobom a i one nazovi Crnogorce iz URE koji su jeftino prodali i predali klerofašistima našu Crnu Goru.

Neće moći gospodo, poručujemo vam iz slobodarskog Nikšića, kaže se u saopštenju koje potpisuje Crnogorski obraz.

3 KOMENTARI

  1. I iz kulturnog Kotora poručujem:
    maknite se ća jerbo vam neće dati mladost čista da činite što ste naumili.
    Bando.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.