Crnogorski obraz poručuje: Sramno, siledžijsko, dušmansko ponašanje aktulne većine samo će nas ujediniti da istrajemo u borbi za slobodu CG

0
Crnogorski obraz

Opet mi te grdni grdi
Crna Goro kršu tvrdi,
Ne daju ti da postojiš
Nemoj da se takvih bojiš…

Crnogorska građanska Država, od sinoć poslije ponoći, postala je ucviljena i teško ranjena, zbog svojih odrođenih sinova, kuća iskopana. Tužna majka, suze lije, svoje čedo tužno gleda, ali joj  ranjeno srce nada grije, pogleduje svoju đecu i nada se da će sjutra bolje biti.

Nacionalisti i klerofašisti udariše ko 1918, krvnički i bez milosti na Crnu Goru 102 godine kasnije, sa istim scenarijom Dakovićevaca, Pašićevaca, Karađorđevića i ostalih iskopničkih hijena. Udariše podlo, nisko, fukarski. Pogaziše sve moguće zemaljske zakone, i nebeske božije zakone. Otimaju nam odrođena braća sve što se otet može. Pokušavaju, ali…

Sramno, siledžisko, dušmansko ponašanje aktulne većine, ne ostavlja prostora da se za njima i tamo njima, prozbori neka lijepa i poštena riječ. Takve riječi, lijepe i poštene, za ljude koji sinoć u gluvo doba noći, podmuklo zariše nož u leđa majci Crnoj Gori, ne postoji ni u jednom svjetskom rečniku.

Takvo siledžisko, nacionalističko ponašanje i izigravanje pendrek efendije pojedinca, nepamti ni stara ni novija istorija Evropskog kontinenta.

Pravno nasilje parlamentarne većine i apostolske vlade i njenog predvodnika, ne primjereno i ne zapamćeno u najgorim diktatorskim Državama svijeta, sinoć je pokazano u Crnoj Gori, od odrođenih sinova Crnogorskih i uvezenih plaćenika, jer većina apostola u toj vladi su izbjeglice, koje nam sada kroje sudbinu.

Citiraćemo Dijamin Dadu diktatora Ugande, koje trenutno stanje oslikava u Crnoj Gori ˝Ja svakom mogu da garantujem slobodu govora, ali ne mogu da garantujem slobodu poslije govora˝.

Još možemo slobodno progovoriti po neku riječ, ali Crnogorcima su trenutno uskraćena sva ljudska prava, koja im garantuju sve svjetske konvencije. Sve je brutalno pogaženo i uništeno. Kako je krenulo, Crnogorci u svojoj kući, neće smjeti da se živi čuju.

E pa neće moći!!!

Evropska unija, ovo kasapljenje mirno gleda, gleda kako se demokratija guši, Ustav i Zakon krše, Ljudska prava uništavaju. Dokle Evropo? Koja je Vaša granica, koju dopuštate diktaturi i nacionalizmu, da uništava jedno društvo, jednu slobodarsku, antifašističku zemlju? Ili ste i Vi, moderni Evropljani, okrenuli se ka diktaturi i nacionalizmu? Zašto sad ćutite?

NVO CRNOGORSKI OBRAZ pokreće jaku kampanju, još jaču od svih započetih, jer demokratija i poštovanje Ustava i Zakona se mora vratiti u Crnu Goru.

POZIVAMO SVU CRNOGORSKU INTELIGENCIJU, POZIVAMO SVE CRNOGORSKE GRAĐANE, DA ZAJEDNO, SVIM DEMOKRATSKIM PRAVNIM SREDSTVIMA, PROBUDIMO USPAVANU EVROPU I SVIJET, I POKAŽEMO ŠTA SE DEŠAVA I RADI U CRNOJ GORI.

ĆUTANJA VIŠE NEMA I NESMIJEMO ĆUTATI. ĆUTANjE NAS JE DOVELO DO SITUACIJE U KOJOJ SE CRNA GORA SADA NALAZI.

Kampanja koja se mora raditi, mora iskoristiti sva demokratska pravna sredstva, jer nasilničko ponašanje u Crnoj Gori, koji sprovodi aktuelna većina, mora joj se na put stati, ne smijemo dozvoliti da nas potru i unište.

BUDI SE ˝DEMOKRATSKA˝ EVROPO!!!

NVO CRNOGORSKI OBRAZ

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].