Crnogorski obraz: Spriječićemo bezočni udar na časne ljude i časne medije

5

PORED DOBIJENOG POZIVA I PRIPREMLJENE KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV PORTALA AKTUELNO I NJENOG UREDNIKA BALŠE KNEŽEVIĆA, STIŽE JOŠ JEDNA TUŽBA SA ODŠTETNIM ZAHTJEVOM OD 5000€ NA KONTO SLAVKA MANDIĆA UREDNIKA PORTALA SKALA, ZBOG IZGOVORENE RIJEČI.

Počela je hajka iz svih oruđa na Crnogorske nezavisne medije, koji istinom raskrinkavaju sva nepočinstva gebelskovske družine, kvislinga i nesrećnika, koji Crnu Goru, koliko do juče volijahu zbog dobrih apanaža koje su dobijali od iste.

Kako svojim radom, država im zavrnu slavine, zbog svojih neskrivenih prodanih i lažnih objava, u nedostatku eurića i dolarčića, krenuli su u hajku na časne medije i časne ljude. Doša je vakat da moraju pare dobijene sa strane da se pravdaju i, Bogami vraću. Da se vraću zbog nezavršenog sumanutog i spinovanog prljavog posla, za koji su bili plaćeni.

Nedavno, specijalni tužilac CG gospodin Katnić, imenom i prezimenom označi ko i koliko je dobio dolarčića za prljave poslove i lažne spinove.

Svjesni da im dolazi kraj lažima i prljavim poslovima, u svojim zadnjim trzajima, prvo se oglušiše na Balšu, a pošto im je to malo, sad udariše i na Slavka Mandića, koji svima njima može biti profesor časnog i poštenog novinarstva i lijepog ponašanja.

Od danas, svi časni Crnogorci i Crnogorke su SLAVKO MANDIĆ I BALŠA KNEŽEVIĆ. Moramo sačuvati i održati nezavisne medije od ovih megalomanskih hijena, koji žele da zatru sve što je Crnogorsko, moramo svi stati u njihovu zaštitu i kazati im đe pripadaju i đe im je mjesto. Njihovo mjesto brzih dana je na istoriskoj deponiji NEČASTIVIH.

Zato Crnogorci i Crnogorke, em što nas ubijaju svojim neznanjem u borbi protiv korona virusa, sad su se ostrvili na slobodne nezavisne medije koji štite i prenose Crnogorsku istinu. Jasno nam je da istina boli i boljeće ih još više brzih dana. Ovo je CRNA GORA I SVETA CRNOGORSKA ZEMLJA, ĐE RIJEČ JE SVETIJA OD LAŽI PRODANIH DUŠA I SITNIH ŠIĆARDŽIJA.

PRISJEŠĆE VAM SVAKI EURIĆ I DOLARČIĆ KOJI STE UZELI ZA IZDAJU CRNE GORE.

OD DANAS SVI SMO U CRNOJ GORI SLAVKO MANDIĆ I BALŠA KNEŽEVIĆ.

PUNA PODRŠKA SLAVKU MANDIĆU, NJEGOVOM TIMU I SKALA PORTALU OD NVO CRNOGORSKI OBRAZ

NVO CRNOGORSKI OBRAZ

5 KOMENTARI

 1. Ovo sistematsko gušenje medija koji ne podržavaju klerikance mora da se procesuira.
  Osilili su ali neko to prati.

 2. Balša i Slavko su hrabri i kadri svima sasuti u oči.
  Zato bi ovi šišnjari da ih nema da ih gase i uništavaju.
  Pravda je dostižna koliko god da je spora.
  Lupeži milioneri lude od njih
  Oni sve imaju a nemaju ništa.
  Ljudskost se be kupuje parama goveda.

 3. Slavko i svi u Radio Skalaznajte da ste bili i ostaćete junaci.
  Samo lagano.
  Vaše tek dolazi poslije ovolikog proganjanja,prijetnji i mržnje novih “patriota” nove Crne Gore od koje je samo Crna ostala ali njihova pamet.
  Znajte da nijeste sami.
  Još nalo.
  Izdržite, jer vi to možete.

 4. Ovo je klašlsično gušenje javne,slobodne riječi.
  Istrajte!
  Neće dugo proći znaće se ko je đe i ko kome za koje pare služio.
  Treba imati obraz, iako se čini da guzice prolaze.
  Samo malo strpljenja.
  Njihova se gasi.Živi bili pa vidjeli.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]