Crnogorski obraz: Vakat je da se uradi nešto konkretno za Crnu Goru

0

Dana 30 decembra 2022 godine u 17 časova zakazana je sjednica Upravnog Odbora Nvo Crnogorski Obraz u proširenom sastavu sa svim gradskim koordinatorima u Crnoj Gori, na kojoj će se raspravljati o daljim koracima rada NVO I donijeti odluke o daljim nastupima u odbrani CG.

Dosta smo ćutali I gledali šte se radi u CG, vakat je da se uradi nešto konkretno za CG, dosta smo trpjeli da politički lideri najvećih Crnogorskih stranaka ćute I niđe se nepojavljuju, dosta smo se na dosadašnjim skupovima naslušali jednih te istih govornika.

Način djelovanja danas ćemo dogovoriti na sjednici UO NVO I iste sprovesti u djelo, ne čekajući nijednog političkog lidera da nam se priključi, jer očito od njih nema nikakve vajde.

Sigurno je, da skup koji planiramo da organizujemo, biće demokratski, nenasilan. Zakonske procedure će se poštovati, ali biće sigurno istrajan do ispunjenja uslova koje ćemo danas donijeti I definisati detaljno na UO NVO.

Ovom prilikom pozivamo organizaciju skupa IMA NAS I NVU LUČA da nam se pridruže, jer svima nam je isti cilj, spašavanje Crne Gore I njeno uništavanje od strane aktuelne većine I njihovih mentora iz Srbije I Rusije.

Takođe, pozivamo I sve Lidere Crnogorskih političkih stranaka da nam se pridruže I konačno izađu da budu sa svojim narodom.

Skup ćemo prijaviti prvi radni dan po Novogodišnjim praznicima, a odluku donosimo danas.

SVIM GRAĐANIMA CRNE GORE SREĆNA NOVA GODINA I NASTUPAJUĆI BOŽIĆNI PRAZNICI.

NVU CRNOGORSKI OBRAZ

UPRAVNI ODBOR NVU

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].