Čujte i nas ljudi!

1
sa predstave

JU Resursni centar za školovanje i rehabilitaciju lica sa poremećajima sluha i govora Kotor tradicionalno je obilježila svoj dan prigodnim programom u sali škole.

Borislav Kašćelan, direktor Resursnog centra je u prisustvu brojnih gostiju, roditelja i prosvjetnih radnika govorio o aktivnostima i postignutim rezultatima.

Na svečanosti je pomoćnik direktora Miroslav Braić uručio poklone – knjige, najboljim učenicima za odlično učenje i primjerno vladanje.

Po ideji i realizaciji profesora Darka Malovića i Meri Petrović prikazana je predstava “Bokeške novosti” u kojoj su učestvovali učenici Resursnog centra, čujući i oni oštećenog sluha uz po pravilu sjajne utiske publike.

Na popularan način prikazane su novosti iz centra, ali i iz Boke Kotorske, a realizacija predstave je pravi primjer inkluzivnog obrazovanja i povezivanja djece, učesnika centra, sa i bez oštećenja sluha.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].