Da bedemi budu čisti

1
da bedemi budu čisti

Čišćenjem bedema na Gurdiću pripadnici kotorske Službe zaštite i spašavanja završavaju čišćenje kotorskih bedema.

Da imamo opremu za ovu rabotu, kaže jedan od njih koji se jedva vidi iza gustog granja, ovo bi bilo bolje i brže. Mi smo tu da pomognemo gradu kad god treba. Kotor je naš i lijepo je da bedemi budu čisti, kaže drugi i dodaje da ovo ništa čudno nije, jer vatrogasci svake godine dobrovoljno čiste bedeme.

Od komandira Službe zaštite i spašavanja Maksima Mandića nijesmo ni ovoga puta mogli dobiti izjavu, jer mu je za to potrebna saglasnost predsjednika Opštine.

Ono što mi znamo je inicijativa vd direktora Direkcije za izgradnju i uređenje Kotora Rata Brajkovića da dogovori sa kotorskim vatrogascima čišćenje dijela bedema od ljetnje pozornice do Gurdića.

Dogovoreno se uspješno realizovalo, uvjerili smo se na licu mjesta.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]