Da li je Jokovićev SNP u Kotoru isključio odbornike vjerne doskorašnjem predsjedniku dr Branku Ivanoviću iz partije?

32
Ljubenko Borović

Ljubenko Borović je proslijedio mejlom saopštenje OO SNP-a Skala radiju.

Saopštenje objavljujemo bez redakcijske intervencije.

Dana 25. decembra 2018. g. održana je druga sjednica opštinskog odbora SNP-a Kotora na kojoj je donijeta odluka o broju i načinu izbora izvršnog odbora.

Budući izvršni odbor imaće 11 članova u slijedećem sastavu: Slobodan Vukasović, Đorđe Račić, Miljko Bulajić, Đuro Avramović, Nada Peraš, Desanka Soković, Jasmina Dragojlović, Boško Brajić, Radoje Radulović, Vesna Lobov i Veselin Drašković.

Donijeta je i odluka o broju potpredsjednika koji će brojati tri člana.

Za potpredsjednike su izabrani Suzana Gopčević, Slobodan Stojanović i Dobrica Bulatović.

Imenovana je komisija koja će izvršiti primopredaju partijske dokumentacije (arhive i pečata) u sastavu Slobodan Stojanović, Đorđe Račić i Miljko Bulajić.

Ova komisija prema dopisu koji je uputio glavni odbor bivšem predsjedniku dr. Branku Ivanoviću treba da obavi 26. decembra u 10 sati. Ova komisija će prema odluci opštinskog odbora SNP-a Kotora obaviti i popis inventara sa 31. 12. 2018. g.

Opštinski odbor SNP-a Kotor je zbog nepoštovanja principa i interesa Partije i djelovanja suprotno stavovima Statuta i Programa, kao i nepoštovanja obaveza odbornika, za ponašanje i djelovanje koje je neusaglašeno sa Statutom Partije i nanošenja ozbiljne štete Partiji, zloupotrebljavajući logo SNP-a radi objavljivanja lažnih i netačnih izjava pod ovim okriljem (na Facebooku i portalima), jednoglasno je donijelo odluku da odbornici Milorad Vukšić, Aleksandra Sindik i Mićo Dobriša vrate mandat Partiji, jer ubuduće ne mogu da nastupaju u ime SNP-a Kotor niti da iznose stavove SNP-a Kotor. Svojim neprincipijelnim djelovanjem su sami sebe isključili iz SNP-a kao, i kako oni sami navode, njihov jedini šef i samozvani predsjednik dr. Branko Ivanović se isključuju iz SNP-a Kotor. Dalje je donijeta odluka da se sa ovakvom odlukom obavjeste predsjednik opštine Vladimir Jokić i predsjednica SO Dragica Perović. Dakle, sve kontakte sa SNP treba uspostavljati preko zvanično izabranih funkcionera partije. Ovo tim prije jer je opštinska organizacija SNP-a Kotor, odlukom glavnog odbora SNP-a CG, raspuštena 21. 12. 2017. g., pa navedena lica i nijesu mogla predstavljati ovu partiju.

Nakon sjednice opštinskog odbora i izbora izvršnog odbora SNP-a Kotor održana je konstitutivna sjednica, na kojoj je za sekretara izvršnog odbora izabrana Jasmina Dragojlović, profesor književnosti, kaže se u saopštenju predsjednik SNP-a Kotor Ljubenka Borovića.

32 KOMENTARI

 1. Borović protiv Baća, Baćo protiv Jokovića, Joković protiv Jonice, Jonica kontra tutti quanti…
  Ko može da se snađe u ovom galimatijasu ameba i paramecijuma??

 2. Baćo, vrati se ti kod nas u DPS. Vazda si dobrodošao. Neka si se oslobodio pljevaljskih tamburaša i ostalih rolingstonsa. Ne pripadaš ti tom mentalom slkopu ljudi koji su šljegli sa čuke.

  • …isto ka i Ivanovići i ostali sa Cetinja..drito u Kotor…vizavi mlina Marasovića…!!! Ne kenj…Blažo..amebo..sa dna od dna fanga od fanga …fukaro(na turskom siromah..bez ljudskih osobina…!!!)…

   • Vidim Jole da ti dobro ide turski jezik. Geni su čudo, 500 godina okupacije je učinjelo svoje. Barem su amebe i sav fanag iz Kotora bili dio zapadne civilizacije dok ste vi nosili fesove i turbane.

   • Svi smo u kotoru Jole sulundarski.
    Sa jezuitama si se urotio protiv crnogorskih sugradjana,
    vuces konce kao lutkar i sve neselektivno napadas.
    Nece Ti to na dobro!

    • Stari Crnogorci su govorili dok je ercegovaca bit će i magaraca-magaradi
     a dok je magaraca-mgaradi biti će i drva
     a đe su drva biće i grijanja
     a onda nema zime
     e viva magard ercegovačka.

   • Ajde MEĐEDU u rupu, ostavi ovaj normalni svjet da malo počine od tebe i tvojih bljuvotina.Ima li da koga nisi popljuvao po ovome portalu.
    Sram te bilo godina koje nosiš.
    PI!

  • ..u Kotor-ŠLJEGLI su tvoji prci u čoporima kopiladi bečkih konjušara-prije dva vijeka-točno..OKUPATORA Dukljanske-Crnogorske Boke…Koja je evo više od jednog MILENIJUMA…naša…!!! I ti danas “bez stida i srama-prosiplješ tvoju-vašu ljubav-od iskona” prema ovima gore…sa brda”..šljegli na svoje more…!!! E Lažo-fukaro(na turskom i crnogorskom jeziku)..uzalud se OBADAŠ..vo lio-ne vo l
   io-stio-ne stio..”vaša festa -za navijek- la finita”!!!

   E viva,e viva..džaba ti pojanje.usklađeno sa OSOBENIM ZRCALOM..u kojem svakodnevno srijećeš oca svoje majke..koji ti se njkanjem oglašava-sretan i ponosan na našljednika obadalom onagara Blaža-Laža…ispod Njeguškog Pestingrada!!!

 3. .primiče se jubilarni TRIDESETI JANUAR..OD POČETKA BORBE-SPAŠAVANJA u “Sveto ratu za mir-srpstva i kosova-na Konavle i Dubrovnik!-1988-1989-1991-1999 godina..pa me zanima este li kontaktirali sa “POVRATNIKOM” u vaše REDOVE-BRIGADE dragog nam Ranka…jednog od PION-a kasapina i grobara sa Dedinja..koji je samodeseti oburdavao Kotorsku Vlast..U RANU ZORU na srpsku staru godinu..1989 ..u Zgradi današnje “Uprave -naše DOMOVINE-za mandraće i luke-brez brodova Jugooceanije”–ali sa dva broda-“CRVENDAĆA”-kumova(Krivokapića i Brajovića) PIONA kasapina i grobara sa Dedinja-uz pripomenu..da se pirema “teren-riva”..da se ova dva broda presekaju -iz “ŠKALJARACA KAŠUNA”u “Barsku plovidbu”-Bar Polje..za koje nešto kaza Car Junaka..kad je u to Polje šljega potla Berlinskiog Kongresa-1878 godine…???
  Srećni vam nastupajući praznici..uz želju da dugo živite i još duže patite-za narodom kojeg ste “USREĆILI” u PASANE TRIDEST LJETA-JANUARA…

 4. Idi za Pljevlja Borovicu uzmi za ruku Potparu pa tamo formirajte politicke odbore
  Dalje ruke od Kotora i kotorana vi niste kotorani, ajte pud Pljevalja pomalo, ne zaboravite povest sa
  sobom Potparu, nece niko tugovat i plakat za vama.

 5. Proradili vrtovi Tabacine, okusani i
  pozmirepni! Reakcionarne famelje i
  strige sto su punane sebe i bijesa ,prema svim “orsima od montanje”!
  A gdje je bila Tabacina svih potonjih godina ? U Spiljare se kokot vise ne cuje, ali evo pocinje da kukurika na ovi
  portalic!
  Zasto nema poslanika iz Spiljara???
  Ima sotto voce po koji, da sapne
  pomalo “sa bande” na ovi portalic!

 6. Baćo, kako idu radovi miniranje brda na Tabačini
  Oće li Jonica tamo da se preseli, pitam da znam dje idu 4000 € mjesecnih zarada koje ste joj dali od para gradjana Kotora
  A Jokić ćuti, jer je …….. bljak

 7. LJUBENKO BOROVIĆU
  TI ZAJEDNO SA SVIMA NABROJANIMA NISTE NI MALI PRST
  JEDNE RUKE DR.BRANKA BAĆA IVANOVIĆA
  A DA NE SPOMINJEM ĐE SI SE TI NAŠO KAO PLJEVLJAK
  DA RAZRIJEŠAVAŠ FUNKCIJE KOTORANINA DR.BRANKA BAĆA IVANOVIĆA
  VIDJEĆEMO NA SLEDEĆE IZBORE KAKO ĆEŠ PROĆI SA OVOM
  TVOJOM SKUPINOM !

  • …pa ćeraju domoroce..pusto nasleđe ? Preteče ovega Kotorskoga SNP-a…No mene nešto drugo zanima koje-ko su ovizi Đura Avramović i Vesna Lobov…?..Esu li i oni šljegli u Kotor? Šljegli potla Menigela,Preleznika,Capalorta,Fioreli,Bizzanta..Zartatin,Porceli-a i compania bella…tuti cvanti- Old star..Cattarni…e bo?

   • Dok je ercegovaca bit će i magaraca e bo ?
    Najbolji su iz okolice Nevesinja dobro nose drva, jaki su
    jedinu mnogo njakaju…..nja nja nja….

    • ..onda si to ti dragi Pestingrad..svojim njakanjem..ka ti ME ĐED -kad se šćaše nalokati u “kafanu kod Đura pod sat”-u kuću Menigela…bravo bravu-Pesnigradu…!!!

     • …ti je obezbijeđena..kad sa ja budem skrio..ostaće jedan krak slamke da ni kroz nju ladiš..g.u..cu drag Glavati…!

     • Jole isti si tovar ercegovački najviše likom
      jak krupan dobar za drva nosit
      samo mnogo njačeš

   • Jole stara konato, jos vardas?
    Jalova je tvoja muzika, nemas
    orkestar, da te podrzi, pa pizdras
    po ovom portalu.
    Ufati se kazme, pa iskopaj zemunicu, pa se uvali u nju ka’ jazavac, prije nego te pred sud izvedu, po meni, za vjerolomstvo.
    Ako ovako nastavis, mozes slobodno zamijenit i oneg vikara.
    Tebe cemo kriti u zemunici i
    pokriti liscem od kostanja, ako bude “stani pani”, sa “nanogicom”.
    Bice panjeva da cijepas, tako da budes zilav i u kondiciji.
    Prevaspitat ces sam sebe, mozes
    Ti to , aaa?

   • Mala Moskva odrzala festu, sve
    rodoljubi Crne Gore.
    Zalud stoluju zaludnici, niko ih ne
    slusa i ne glasa.
    Zivjela Crna Gora , bez bjelasa!

    • ..ove vaše tirade “bez bjelaša”..su vapaji-CILJEVI..da nam nestane Crna Gora..što su sinoć kasno u Skupštinu CG u ulicu “Bekica i čergaša”-u Titogradu..glasali protivu sebe i svojih prijdloga Zakona-(o javnom neredu i nemiru)… o represalijama prema onima koji su protivu njih bili i u periodu 1988-1999 i dalje do dana danjega…!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].