Đaci prvaci su najslađi medenjaci

3
počela školska godina

Počela nova školska godina

Kišno nebo nije zatamnilo radosna đačka lica Osnovne škole “Njegoš” u Kotoru, koju smo jutros obišli.

Školsko zvono, uz intoniranje državne himne i pozdravnu riječ direktora Draga Stamatovića u ime kolektiva i u ovoj najbrojnijoj kotorskoj  školi označilo je početak nove školske godine.

Posebno je bilo uzbudljivo u jedinom prvom razredu ove škole na Benovu, uz podatak da su još tri odjeljenja prvaka jutros počela nastavu u područnoj školi u Škaljarima, a ukupno je upisano 114 učenika 1. razreda škole “Njegoš”.

Prema riječima Stamatovića, ljetni raspust je iskorišćen za sanaciju krova u škaljarskoj školi, krečenju i uređenju učionica.

Grijenje će takođe biti u funkciji, a što se tiče nastavnog kadra, u potpunosti je zastupljen i spremno dočekuju 2014/15 školsku godinu.

U prvom razredu, na vratima učionice dočekao nas je crtež sa natpisom “Dobro došli prvaci”, a na zidovima vedre boje različitih slika i svježe očišćene table za prva slova i brojeve.

Radoznale oči preplanulih prvaka sa učiteljicom Ivanom Stanić i vaspitačicom Milicom koje su mališanima poželjele srećan početak.

Anja, Jelena, Ivan, Ivona, Drago, Bojana, Iva, Viktor, Vasilije, Ivana, kazali su za Skala radio da im se sve sviđa u učionici.

Ivana jedva čeka knjige, Milan nam je odrecitovao pjesmicu u kojoj kaže da su pošli u školu, da nijesu više mali i da će učiti dobro da bi više znali.

Prvaci su, za srećan početak dobili poklon paketiće od gradonačelnice Marije Ćatović.

Skala radio svim đacima želi da porastu do one zvijezde plave, zvijezde prave.

srećno prvaci!
prvi dan u školi

3 KOMENTARI

  1. I ova učiteljica je mlada i baš je po meni to dobro da se na pravi način savremenim pedagoškim metodama i stavom približi prvacima koji će sada u nju gledati kao u Boga. Neka im je svima sa srećom.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]