Đaci se družili sa psima u azilu i donirali im hranu

1

Učenici  OŠ “Narodni heroj Savo Ilic” iz Dobrote su posjetili  azil za napuštene životinje u Kavču i tom prilikom su donirali hranu za pse. Tokom boravka u azilu zaposleni iz kotorskog Komunalnog preduzeća koje gazduje azilom su đacima  pokazali  pse, upoznali ih sa sistemom rada i tretiranjem pasa.

Oni su pozvali sve ostale škole da dovode  đake u obilazak i samim tim najmlađima probude svijest o životinjama.

U azilu je zbrinuto 220 raznih vrsta pasa sa područja Kotora i Tivta čije su opštine finansijeri ovog skolinšta za napuštenje životinje.

U planu je i proširenje kapaciteta azila zašto postoji projekat, saopštila je našem radiju Sanja Marović referentica skloništa za napuštene životinje u  DOO  Komunalno Kotor.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]