Damjanović: Ja, glavom i bradom, organizovao sam jučerašnji skup u Podgorici

2
Igor Damjanović

Poznati crnogorski aktivista Igor Damjanović objavio je na društevnim mrežama da je organizovao jučerašnji skup ispred Skupštine Crne Gore u Podgorici.

“Ja, Igor Damjanović od oca Momira Damjanovića i majke Vojislavke Drljević, glavom i bradom, imenom i prezimenom, riječju i slovima, a najviše obrazom, organizovao sam jučerašnji skup ispred Skupštine Crne Gore u Podgorici”, napisao je Damjanović.

On je poručio nadležnim da ga uhapse zbog tog čina, jer mu je, kako dodaje, bolje “da živi u zatvoru, čiji je direktor Crnogorac, nego na slobodi u državi Crnoj Gori čiju Vladu vode Srbiji”.

Podsjetimo, Damjanović je nedavno pretučen u Podgorici, a kako je tada tvrdio, napad se dogodio jer je Crnogorac.

Po nalogu Tužilaštva policija traži ko su organizatori jučerašnjeg skupa u Podgorici; Batrićević: Nova vlast krenula u zastrašivanje ljudi

Crnogorski obraz poručuje: Sramno, siledžijsko, dušmansko ponašanje aktulne većine samo će nas ujediniti da istrajemo u borbi za slobodu CG

Abazoviću na poklon šajkača i šljivovica sa likom Draže Mihailovića

Građanska inicijativa “21. maj”: Državotvorne stranake da napuste Skupštinu

2 KOMENTARI

  1. A KOME ĆE TE”SER BO ČETNIČKE ČARNOGORSKE SPOMENICE-1991.GODINE ..U POVODU 3O. OBLJETNICE ABlejalice-KONTRAREVOLUCIJE NA KONAVLE I DUBROVNIK-“D A R I V A T I?

    I PITANJE ZA KRAJ ZNALI SE ĐE SU OSTACI VRHOVNE KOMANDE-DETAŠMANA “MONTEEGRINA-KOJI SU ČINJLI “POVIJESNI KVARTET 4M”omir MILOŠEVIĆ I Milo MAROVIĆ”…SA “LIKVIDACIE CRNE GORE NAKONAVLE I DUBOVNIK-U ODBRANI SER BPSTVA I KOSOVA..CRNOGRSKA BRUKA DO VIEKA-MILENIJUMSKA SRAMOTA NE ZABIJEŽENA U POVIJESTI MOTEEGRO VIVA VERO…KOJA JE PREVAZIŠLA ZIDANE MOSTOVE I SOLVENAČE KOČEVSKE ROGOVE…ĐE JE CRNOGORSKI VELJEPOSLANIK MUMUGI MUGOŠA POLOŽI KITE CVIEĆA NA KOČEVSE JAME-U ZNAK SJĆANJA NA POGINULE CRNOGORCE-PREKAJENE BORCE “ZA CRNU HORU-KOJU BAŠTINITE EVO 3O. GODINA-POGIBIJE CRNE GOPE?!UZ PRIPOMENU-DA JE VELJEOSLIKĆUŠNUO CVIJEEZA NEKO VAŠENOVO OLJENJE-TONO NA12.JUL 2O16 GOIE-NPETROVDAN-DASE NEBI POGANIO 13.JUL.1941 GODI?..TAKO VAM BOG POMOGAO AKO STE NA TO MISLILI!!!!
    I ZA KRAJ KO ĆE DOGODINE NA ISTI DAN12.JUL.2P21 GODINE-NA 8O. GODIŠNJICU PETROVDANSKE VIVA VERO MONTENEGRO-NA TE ROGOVE TUMBATI CVIJEĆE NA ME KOEVSKE-JAMEĐ E VAM OBRAZI STOLUUJ…?

    P.S…JEDAN PREDLOG-OPOMENA..DA NE ZABORAVITE DA NA TE SVEČANOSTI-JUBILARNE-INTONIRATE ORIIGINAL HIMNU SEKULA DRLJEVIĆA -VAŠE MILE PETROVDANSKE VIVA VERO MONTENEGRO-1941-2O21.GODINE-UZ OBAEZNO CRNOGORSKO LELEKANJE-U PRATNJI NARICALJKI..KOJE ĆE TE NAĆI U NOVOM SAZIVU SKUPŠTINE-NELEGITMNE -“DIK” CRNE GORE-2O21.GODINE/ A LA ANDRIJEVICA-2O12.GODINE/?!!!?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].