Damjanović Sekuloviću i Leposaviću: Da li je ograda oko Cetinjskog manastira simbol slobode za Crnogorce za koju se apostolska Vlada zalaže?

8
Aleksandar Damjanović

Izvršni direktor Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović upitao je danas ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića i ministra pravde i ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića da li je ograda oko Cetinjskog manastira simbol slobode za Crnogorce za koju se apostolska Vlada zalaže?

“Ikonografija oko manastira metalna ograda i pripadnici policije pośeca na onu iz 90-ih godina samo fali Arkan. Ministre Leposaviću treba da se stidiš zbog današnjeg dešavanja na Cetinju. Nalaganje badnjaka na Dvorskom trgu je veliki šamar Crnogorcima i Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi. Ovo je jasan pokazatelj da su Crnogorci manjina u Crnoj Gori i da su im uskraćena Ustavna prava”, rekao je Damjanović.

8 KOMENTARI

  1. ŠEDI KRIVO ZBORI PRAVO-SA GOTOVIM ODGOVOROM:..
    “PRIJE NAM SE MILO RADOV PRIDAO-SA NEBESA GA GOSPOD CRNOGORCIMA DARIVA-NO ŠTO JE OGRADA OKOLO MANASTIRA CRNOJEVIĆA POSTAVLJENA ILITI OKOLČILO… ASNJILO-ZA BKICE?.

  2. Nalagat cete logorske vatre sve dok se ne naucite pristojno i bugubojazljivo uci u crkvu. Kad se naucite redu, a ne kao maskari arlaukati oko manastira, onda ce vam biti dozvoljeno, kao i svim vjernicima da udjete u crkvu. Do tada, pedala.

  3. …NE NEGO ZA CRNOGORCE PETROVDANCE-1941…KAKO SE PJESMOM -JUČE U CETNJE PRESTAVLJATE “VIVA VERO MOTENEGRO-E VIVA MADRE MIA ITALIA?!!!NA ČISTOM MATERNJEM JEZIKU..KOJIM ZBORI 36% CRNOGORACA-A NA ISTOM POPISU-2011.GODINE BIJAŠE VAS 45%-“crnogoraca”(?)..KO SU VAM OVIZIJE 9%..OD 45% DO 36%? …NIJE DATI…OD ZLIH OTACA I “GORIE KOTILJA”-MATERA…?…KAAKO REČE CAR JUNAKA-KRALJ NIKOLA..ZALELEKA:”NIŠTA MI NIJE ŽA-JEDINO TO- ŠTO ĆE MI SVIJET POZNATI CRNOGORCE”?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].