Dan Bokeljske mornarice

0
kolo Bokeljske mornarice

Bokeljska mornarica Kotor u nedjelju 26. juna proslavlja svoj Dan.

Tim povodom  u subotu 25. juna u koncertnoj dvorani Mizičke škole, crkvi sv. Duha u 21 sat biće organizovana svečana akademija, uz kraći umjetnički program, sa učešćem klapa, učenika Muzičke škole “Vida Matjan” iz Kotora i tivatske Muzičke škole, kao i članova Mornarice.

Na Dan Bokeljske mornarice, u nedjelju 26. juna u 20 sati je formiranje Glavnog odreda ispred Doma Bokeljske mornarice na Pjaci od  kina.

Ceremonijal nadalje podrazumijeva preuzimanje zastave ispred Opštine Kotor i obilazak odreda oko grada preko Tabačine.

Ispred glavnih gradskih vrata je po srednjovjekovnoj tradiciji preuzimanje ključeva grada od predsjednika Opštine Kotor, a potom će oko 20 sati i 40 minuta mornari odigrati tradicionalno kolo na Trgu od oružja, saopštavaju za Skala radio Admiralat  i Upravni odbor Bokeljske mornarice.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]