Dan otvorenih vrata za nevladin sektor u Kotoru

0
Opština Kotor

U okviru Javnog konkursa za raspodjelu budžetskih sredstava namjenjenih finansiranju nevladinih organizacija u opštini Kotor za 2019. godinu, Komisija za raspodjelu sredstava u utorak 22. oktobra održala je „Dan otvorenih vrata“.

Zainteresovane nevladine organizacije NVO Škola sporta-sport za sve, NVU Perla, KUD Tomislav, NVU Teatar 303, NVO Prijatelji pasa i NVO Udruženje paraplegičara Kotor, su se informisale o svim pitanjima od značaja za učešće na Konkursu.

Predstavnice Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti Katica Brkanović i Madalena Martinović su prezentovale procedure i pravila objavljenog Konkursa.

Najviše pažnje je posvećeno prezentovanju potrebne dokumentacije i ostalih pravila.

Prezentovane su osnovne smjernice i data praktična uputstva, pojedinačno za svaki dokument, uz savjete na šta treba obratiti posebnu pažnju i šta treba posebno razmotriti kako bi se pripremila kvalitetna projektna prijava.

Pitanja nevladinih organizacija su se odnosila na samu prijavu projekta, dokumentaciju koja je neophodna da se priloži uz projektni prijedlog, na ukupan iznos sredstava koja se mogu dodijeliti za projekat, da li na ovaj Konkurs mogu aplicirati nevladine organizacije koje nisu registrovane na teritoriji opštine Kotor, koju dokumentaciju prilaže organizacija koja je partner na projektu, šta spada u administrativne, a šta u troškove za ljudske resurse.

Iz Sekretarijata podsjećaju da je rok za predaju prijedloga projekata 4. novembar do 14 sati.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]