Danilo Orlandić: Socijaldemokrate Tivta suštinski pobjednici lokalnih izbora

8
Danilo Orlandić

Građani Tivta su još jednom pokazali svu svoju demokratsku zrelost i velikom većinom odbacili koncept bojkota izbora kao pogrešan i besmislen, a dvocifrena podrška politici SD-a i četiri osvojena mandata potvrđuju da su Socijaldemokrate Tivta suštinski pobjednici lokalnih izbora.

Drago nam je da su Tivćani pokazali potrebnu zrelost i političku mudrost da prepoznaju i nagrade  političke subjekte kojima je na prvom mjestu opšte dobro i bolji život za sve građane, a kazne one koji bi da love u mutnom, i  čija suština političkog djelovanja je blokada svakog ekonomskog projekta u Tivtu i Crnoj Gori.

Predanim radom i velikim posvećenošću, Socijaldemokrate su uradile mnogo, a naš koncept ravnomjernog razvoja grada, otvorene lokalne samouprave i razvoja malog i srednjeg biznisa će, siguran sam, biti u fokusu djelovanja buduće lokalne vlasti.

Izuzetan izborni rezultat i ubijedljiva pobjeda istinskih socijaldemokrata su dokaz ispravnosti naše stabilne politike, dosljedne pravim socijaldemokratskim vrijednostima, odnosno politike mudrih i hrabrih odluka koje smo donosili prethodnih mjeseci.

Građankama i građanima Tivta dugujemo veliku zahvalnost što su u nama prepoznali pouzdanog partnera u preuzimanju odgovornosti za dinamičan razvoj Tivta u naredne četri godine, a Socijaldemokrate Tivta i Crne Gore ih sigurno neće razočarati.

8 KOMENTARI

  1. Oce li mi neko rec koliko sad partija u CG imamo??? A sto je ovo svi bi u politicarei a mi da kesiramo.e nece moci!!! Jao Tito vrati se bar Na tren da odmorimo malo

  2. ..da se manu šale-u vijeme “veljih tragedija”-gubitka stolice-ka što su obraze izgubili(ovi isti!) na staru pravoslavnu godinu-1989 u Kotoru gradu od starina-štrafura..? Đeca jednog oca i više matera? Krenuše iz “portuna”-Bižanta” ulica desno od Vrata od grada-a levo drito(beše u modi-tader:”levo-desno-om-breee?) u “portun”-pvi kat vrata do vrata sa zločincima(neki suđeni-olsobođeni-nekima će ultima suditi?)-kasapina i grobara sa Dedinja?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]