Daria Hodnik i Bang bang gosti Skala radija

0

GOST-DARIA HODNIK

gost: Daria Hodnik

GOST-BANG BANG

gost: grupa Bang bang

U petak 27. januara biće održan 64. Zagrebački festival uz direktan tv prenos.

Novi umjetnički direktor festivala Neno Belan i članovi festivalskog uredništva: Ivana Vrdoljak Vanna, Massimo Savić, Nenad Borgudan, Marijan Brkić i Tomislav Štengl, preslušali su rekordnih 270 pristiglih prijava i na kraju se odlučili za 22 pjesme sljedećih izvođača: Akvarel, Ana Androić Knežević, Ana Opačak, Antonela Doko, Bang Bang, Belfast Food, Damir Kedžo, Daria Hodnik, En Face, Hari Rončević, Ivo Perkušić, Jacques Houdek, Lovre Lučin, Magdalena Bogić, Manntra, Mario Petreković, Mia Dimšić, Nikolina Tomljanović, NoA & Ivana Kindl, Saša Lozar, Tedi Spalato i Zrinka Posavec.

Umjetnički direktor festivala Neno Belan zadovoljan je postignutim: “Moje kolege iz uredništva i ja stojimo iza odabrane 22 skladbe i smatramo da one predstavljaju presjek domaće moderne pop produkcije, idealne za Zagrebački festival. Uvjeren sam da će sve pjesme zaživjeti u radijskom eteru i imati dug život i nakon festivala“, poručio je Belan.

U susret festivalu imaćemo i goste na zajedničkim talasima Skala radija i Radio Duxa.

U četvrtak 26. janaura o svojoj karijeri i o novoj pjesmi za ovaj festival govoriće Daria Hodnik, a u petak 27. januara grupa Bang bang.

Emisije se emituju u 13 sati i 30 minuta, sa reprizama u subotu i nedjelju od 9.30.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]