Đeljošaj: Opština Tuzi platiće eventualne kazne vlasnicima ugostiteljskih objekata

0
Nik Đeljošaj

Kao najbolji dokaz rješavanja problema dijalogom je današanja situacija u Tuzima.

Dan je bio miran i lijep, a svi koji su juče privedeni su pušteni, objavio je na Facebook-u predsjednik te Opštine Nik Đeljošaj.

“Dokazano je da se sa našim ljudima uvijek mogu postići dogovori. Sve vrijeme smo pozivali na dijalog, koji bi bio dobar za obje strane. Naša očekivanja su da će potpredsjednik vlade Dritan Abazović i ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović održati datu riječ, jer mi sprovodimo svoje obećanje”, naveo je Đeljošaj.

On je obavijestio građane i vlasnike ugostiteljskih objekata da će Opšina Tuzi platiti eventualne kazne.

“Takođe, svi ugostiteljski objekti imaće novčanu pomoć. Uvijek ćemo podržavati naše poslove, ne samo gastronomiju, već i njih generalno, tako da možemo pružiti našoj najbolje smjernice”, pojasnio je Đeljošaj.

On je najavio i dva projekta, koje je nazvao “projektima vijeka” za tu opštinu, što se ekonomskog razvoja tiče.

“Još veća motivacija i zadovoljstvo da nastavimo raditi na razvoju naše Opštine, pruža nam velika podrška koju smo iskusili juče i danas od svih građana i dijaspore! Zajedno ćemo biti primjer ekonomskog razvoja, ali uvijek ćemo dokazati da ovu zemlju niko ne može poniziti. Hvala od srca našim građanima, dijaspori i prijateljima na podršci i razumijevanju!pštini najbolje smjernice i podršku ka ekonomskom razvoju”, poručio je Đeljošaj.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]