NVO Crnogorski obraz: Demagoška fikcija i fašistički performans vladajuće većine na državnom nivou

0

Sinoćnji TV duel nosilaca listi na lokalnim izborima u Nikšiću, ajde da kažemo da je i bio više nego smiješan, navode iz NVO Crnogorski obraz.

Uz očiti dogovor i jasno čujna došaptavanja tri predstavnika i nosioca listi u Nikšiću, vladajuće većine na državnom nivou, govori jasno da zajedno planiraju uništenje Nikšića.

Nepriznati sin, vojvoda u pokušaju i osoba po kojoj u Srebrenici nije bio genocid, jasno se čulo njihovo čavrljanje i dogovori ko kome šta da kaže i šta ko koga da pita. Providno i jadno, nema što.

Demagoška fikcija i fašistički performans na TVCG sinoć, ostao je bez krajnje istine koja se mora saopštiti.

Osoba koja negira istinu i činjenice koje zna svaki Nikšićanin, više nego jasno govori o osobi koja je iznijela neistine i bezuspješno se branila.

Neko ko kaže da ulazi u politiku da popravi stanje, a grubo iznoseći neistine, pitamo se, zastiđeli se makar na tren.

Očito popravljanje stanja u Nikšiću, pošto je to razlog ulaska u politiku, je odbrana svih onih nepočinstava i otimačina koje su učinjene zadnjih 25 godina na štetu Nikšića.

Zanima nas, jeli popravljanje stanja u Nikšiću gradnja objekta na 10.000kw podzemnom elektro kablu?

Zanima nas, jeli popravljanje stanja u Nikšiću gradnja novih terena i parkinga na ROMSKOM groblju u Nikšiću?

Zanima nas, jeli popravljanje stanja u Nikšiću gradnja objekata bez bilo kakve dozvole i da li imate sve potrebne dozvole za Vaše objekte?

Zanima nas, jeli ili nije bio GENOCID u Srebrenici?

Posle ovih pitanja, jer unaprijed znamo odgovore na postavljena pitanja, ulazak u politiku i popravljanje stanja u Nikšiću, jeli odluka da se sačuva sva ona nelegalno stečena korist i uzurpirano gradsko zemljište, ili je namjera da se taj i takav posjed još više proširi i obogati raznim sadržajima na štetu građana Nikšića, a sve pod plaštom političkog angažovanja i djelovanja.

Očito ste se i Vi presabrali  kao Vaši koalicioni partneri, pa političku kampanju u Nikšiću i njegovo popravljanje uz poklič srbijanskog lajavca Rakovića da Crnogorce treba popravljat i koalicionih partnera da NE DAMO SVETINJE, promijenite u novi poklič, primjeren Vašem materijalnom statusu, koji je na zavidnom nivo i mnogo ispred prosjeka.

NVO CRNOGORSKI OBRAZ

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]