Demant ministrice Vučinović upućen “Vijestima”

5
Marija Vučinović

Objavljujemo demantij, koji je juče uputila ministrica Marija Vučinović glavnom uredniku “Vijesti”, a koji nije objavljen niti u štampanom ni u elektronskom izdanju:

Poštovani,

Insistiram da u skladu sa Zakonom o medijima (Poglavlja VI. – član 26, član 27, član 28, član 29, član 30, član 31, član 32, član 33, član 34, član 35) objavite moje reagiranje na tekst objavljen u nezavisnim dnevnim novinama “Vijesti”, 8. svibnja 2016. godine, pod naslovom “Stanovi Pažinu, Kusovcu, Mustafiću, Mariji Vučinović”.

U skladu sa Zakonom o medijima i Kodeksu novinara Crne Gore moje reagiranje objavite na primjeren način (na istoj stranici novine, poziciji na stranici gdje je bio pozicioniran tekst na koji reagiram i identičnom veličinom fonta).

Po tko zna koji put ,”Vijesti” neistinito, neprovjereno i smatram s pravom, vrlo tendeciozno dezavuiraju crnogorsku javnost iznoseći neistine, a tiču se imovinskog stanja moga supruga i mene.

Naime, moj imovinski karton je uredno ažuriran i dostupan cijeloj crnogorskoj javnosti, pa tako i vama, te zbog toga je još čudnije da se u vašem listu nalaze ovakve neistine, koje ste mogli dobiti samo iz vama znanih “provjerenih izvora”.

Istine radi, kategorički tvrdim  da niti ja, a niti moj suprug ne posjedujemo stan od 139 m2 u Tivtu niti bilo koju drugu nekretninu osim obiteljske kuće moga supruga, stare 40 godina sa zemljištem koje je dobio u nasljedstvo.

Sve promjene moga imovinskog stanja za koje me obvezuje Zakon da ih u redovitom roku prijavim bit će dostupne javnosti i adekvatno ažurirane, stoji u demantiju koji nam je dostavljen iz kabineta ministrice Marije Vučinović.

5 KOMENTARI

  1. Koje Vijesti ? smeće je za njih pergament.Oli ste očekivali da će vam oni prenijeti što od istine?Čitao sam nekad samo te novine ali već dugo adio mare za vazda.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]