Demokrate: Da li su vođeni najavljeni razgovori sa vlasnicima hotela “Fjord”

4
ruševan Hotel "Fjord"

Ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović danas je u posjeti Kotoru.

Po njegovom običaju, građani, i ostali koji trpe posljedice njegovih “valorizatorskih“ vještina, neće imati prilike da ministru postavljaju pitanja i dobiju razjašnjenja o pitanjima koja su od važnosti kako za njih, tako i za društvo u cijelini.

Kako već godinu dana kotorske Demokrate traže, i ne dobijaju odgovor na niz pitanja od ministra Gvozdenovića, ovom prilikom pozivamo i predstavnike medija koji će prisustvovati konferenciji za medije u Kotoru, da u ime svih građana Kotora, ministru postave sljedeća pitanja, na koje odgovor izbjegava već godinu dana:

Ministre, da li ste tokom septembra 2015. godine vodili razgovore sa vlasnicima hotela “Fjord”, kako ste najavili tokom prošle posjete Kotoru? Ako jeste, kada, gdje i koji su zaključci sa tog sastanka?

Ukoliko niste, zašto niste i da li planirate?

Da li ste, u eventualnom nedostatku komunikacije sa vlasnikom, pokrenuli mehanizme za izmjene i dopune studije lokacije – sektor 15 i 16, te time stali u zaštitu javnog interesa?

Pozivamo ministra da u Kotoru, godinu dana nakon što je obećao razrješenje spornih odnosa oko “Fjorda“, konačno odgovori na ova pitanja od važnosti za sve građane i građanke Kotora i da nam otkrije, ko je vlasnik “Fjorda“ i šta se planira sa hotelom u Kotoru.

Ovo je samo prvo u nizu pitanja gospodinu Gvozdenoviću, na koje će prije ili kasnije morati da odgovori.

Ništa manje nismo zainteresovani ni za pitanje sudbine Prostornog plana posebne namjene za priobalno područje, pitanje Veriga, Kostanjice, Kampa i svih ostalih “bisera“ u radu ministra Gvozednovića, ali o svima njima, tek kada dobijemo odgovor na pitanje koji čekamo od avgusta prošle godine, navodi se u saopštenju kotorskih Demokrata.

4 KOMENTARI

 1. Mulac ili mulackinja sa Mula oće nešto da napiše i da napadne Maju Ćatović. kako bi drugo mogla biti važna. A ne zna ništa. Da nije bilo Ćatovićeve ne bi dobili ni tih 300 hiljda eura od poreza za neizgrađeni objekat. Napadate radi napada. Toliko i vrijedite.

  • Da nije bilo Marije Ćatović nebi se to ni prodalo kako se prodalo. Sve je servilno servirala kumovskoj famelji. Okrenite se malo oko sebe pa vidite za što je sve “zaslužna” naša Maja.

 2. Demokrate su pametne , oni pitaju, kao da svi drugi isto ne pitaju. Što njih apostrofirate, kao da vas oni plaću.

  A što se tiče ministra i vlade, sve je znala i Maja Ćatović , pa je migoljila sa odgovorima , kao što sada migolji gospodin ministar Gvozdenović.

  Velike se pare vrte oko navedenih lokacija, da bi jadan mali građanin kotora, imao pravo da dobije odgovor.

  Ko je uopšte mali građanin Kotora, da bi imao pravo da se njemu nešto objašnjava,
  Neka sjedi doma, i neka riba s ponte na Muo, da uvati malo marende, a ne da se stavlja u razgovore sa Ministrima.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]