“DIALOGOS” prof. dr Seadu Aliću

0
Sead Alić “Medij jezika-filozofija razumijevanja”

Međunarodni žiri u sastavu: prof. dr Ratko Božović, predsjednik žirija (Srbija), prof. dr Aneta Spaić (Crna Gora) i Đorđe Latinović (Bosna i Hercegovina) jednoglasno je odlučio  da nagrada “Dialogos” za najbolju knjigu iz oblasti teorije i kulture medija za 2016. godinu pripadne knjizi “Medij jezika-filozofija razumijevanja”, autora prof. dr Seada Alića iz Zagreba.

Međunarodna nagrada “Dialogos” ustanovljena je 2013. godine od strane međunarodnog naučnog časopisa “Medijski dijalozi” u cilju naučnog istraživanja, promocije, podrške i razvoja kulture i teorije medija.

Nagradu će na svečanosti 5. oktobra u 19 sati u hotelu “Podgorica” pod generalnim pokroviteljstvom Ministarstva kulture uručiti programski direktor nagrade Janko Nikolovski iz Skoplja.

Prisutnima će se pored predsjednika žirija i laureata, u ime pokrovitelja nagrade obratiti Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije.

Dobitniku nagrade pripada plaketa i novčani iznos od 1000 eura.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].