Diktatura u Kotoru po receptu Demokrata

8
Željko Aprcović

Demokratska partija socijalista najoštrije osuđuje zloupotrebu ovlašćenja, opštinske imovine i kršenje zakonskih normi od strane predsjednika Opštine Vladimira Jokića i predsjednice Skupštine opštine Dragice Perović koji su zapečatili salu SO i protivno volji većine odbornika spriječili održavanje zasijedanja lokalnog parlamenta. Zabranom pristupa prostorijama koje su dom svih odbornika koje su izabrali Kotorani, Perovićeva i Jokić pokazuju očiglednu namjeru da spriječe funkcionisanje lokalne uprave i time onemoguće osnovno funkcionisanje političkog života u opštini, iako svjesni da su poodavno manjina. Po njima, ako nijesu vlast, ne mora biti ni lokalne uprave, ni Kotora! Današnji čin pečaćenja ulaznih vrata sale u palati Bizanti rezultat je njihove grčevite borbe za očuvanje funkcija koje gube, s čime nikako da se pomire. Pravno nasilje koje Jokić i Perovićeva u Kotoru sprovode nije zabilježeno u istoriji Crne Gore.

Zbog ovakve besprizorne zloupotrebe ovlašćenja, Demokratska partija socijalista će podnijeti krivične prijave protiv Vladimira Jokića i Dragice Perović i tražiti od nadležnih pravosudnih organa da zaustave nasilje vlastodržaca koji više nemaju većinu u Skupštini opštine, kaže se u saopštenju DPS-a dostavljenom Skala radiju.

8 KOMENTARI

 1. Je li te zvao milo?
  Smijenjen si jer si nesposoban ….
  sa većim brojem odbornika ne znate što vam je činiti…
  vratite bora kascelan on bi barem razbio ta vrata i skinuo lance kojih nema..
  Lanci i katanci kojih nema su dokaz nemoći DPS OKG na čelu sa poslanikom iz Goražda …

 2. DPS centrala mora reagovati. Aprcović i barbun Avramović su degradirali rejting bez premca najbolje partije i Mila Đukanovića lično.
  Znam da ljudi iz Skale uživaju ugled gore i neka pomognu da se ovaj nesposobnjaković ukloni sa vodećih pozicija u Kotoru.
  Onda bi aktuelna vlast odmah pala.

  • Gradjani su u ogromnoj većini za jokića i Perovicku…
   Zenga Je lagao…..poraz na svim poljima…kolaps u Kotoru…a premijer otišao u tunguziju i ko zna hoće li se skoro vraćate…HOCEMO PRINUDNU UPRAVU…a onda IZBORE…

  • E pa kakvi su god, za ove nikogoviće su čistunci.
   Vidis li da se grad srami od njihovih postupaka…pečate institucije ,drugi sprat opstine i Skupstinu koja je vazda narodna bila od kad je svijeta i vijeka.
   Oni nekome da zbore o zakonitosti i pravdi.
   Bihednici ,vlastoljupci .

  • Nije Bokelju, samo što ni ti, ni DPS, ne znate što žgepčad iz NVO Anima,
   projektuju i čije interese zastupaju.
   Iza njih stoje strani faktori !
   Pokušaj ti nešto pametno i korisno za Kotor izposlati.
   Pari mi se da nisi za to, za štetu zajedno s’ Ljutom , svakako naredan.

   • Gurdić je odavno osta bez vode a nekad je vukao u sred ljeta….tako i ovaj pera…
    Ljuta nije kotoranin no sljego iz prijestolnice ka onaj iz Goražda.. samo sto Ljuta voli Kotor i želi mu svaku sreću koju mu ne mogu pružiti došljaci potpomognuti DPS SD OKG…zato u pamet se vi koji ste ostali sa dušom KOTORA a pustite se cetnika i ustasa

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]