Dio starog grada Kotora više sati bez interneta

5
Kad će povezat kablove tajna je i za majstore

Veći dio starog kotorskog grada danas je više sati bez interneta. Otežano radi i fiksna telefonija, a na pojedinim lokacijama je u potpunom prekidu. Na glavnom gradskom trgu, tačnije na početku ulice koja ide ka SO Kotor zatekli smo radnike koji su spajali gomilu pokidanih kablova. Jasno je bilo da je u pitanju posao koji će trajati satima. Za to vrijeme, korisnici Telekomovih usluga neka se snalaze kako znaju i umiju. O radovima ih niko nije obavijestio. A i zašto bi? Kome se ne sviđa, neka traži druga rješenja. A ko ne plati račun do 15-tog u mjesecu, slijede makaze. Istina operater upozori korisnike i civilizovano ih zamoli da izmire dugovanje. Korektno zaista.

Niko ne pita kako su ugostitelji objašnjavali sve brojnijim gostima da ne mogu da im provuku karticu jer nema interneta i da moraju da plate kešom. Tako je i u brojnim suvenirnicama, prodavnicama.

Važno je da se računi plaćaju na vrijeme. Pa valjda nećemo praviti problem ako budemo pola dana ili dan bez interneta. Živjeli smo bez njega vjekovima pa to nikome tada nije smetalo. Izgleda da ćemo se bez njega u starom gradu Kotoru morati ponovo navikakati.

5 KOMENTARI

  1. Prosao sam tuda danas oko 13:00 sati pa sam vidio sto rade. Mozda bi se zavrsilo prije da ova dvojica koja sjede na slici, ne piju koka-kole i gledaju turistkinje koje su na ovo sunce obukle u majice na spaline i mini suknje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].