Direkcija će od pet igrališta kompletirati dva i postaviti još tri

1
ovo je mjesto postalo opasno za đecu

Ivo Magud

Ivo Magud

Dječija igrališta u naseljima kotorske opštine su u izuzetno lošem stanju.

Polomljen i oštećen mobilijar dugo vremena predstavlja opasnost za djecu i prava je sreća što se niko nije povrijedio na komade odlomljene plastike klackalica, vrteški, ljuljaški i ostalih rekvizita.

Od ukupno pet, sklopiće se dva igrališta, s obzirom na stanje u kojem se nalaze i činjenicu da elemente kojima bi se nadomjestila postojeća igrališta Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora ne može nabaviti.

Ovo je za Skala radio izjavio Ivo Magud, direktor Direkcije iz razloga, kako je kazao, što je firma sa kojom su toliko vremena komunicirali davala netačne informacije da su elementi u Podgorici i da Direkcija neće da ih prihvati.

Ove tvrdnje apsolutno ne stoje, jer elemenata nema i Direkcija se odlučila da se od postojećih pet igrališta sklopi dva.

Za ostala tri igrališta u kontaktu su sa firmama koje posjeduju ne iste ali slične sadržaje igrališta, koji će vrlo brzo biti nabavljeni i instalirani.

Postojaća igrališta su, potvrdio je Magud, u veoma lošem stanju što zbog neregularnog korišćenja od lica koja niijesu djeca, ali i činjenice da je prošlo dosta vremena od kada su postavljena.

Na naše pitanje kada će se igrališta konačno urediti, Magud je odgovorio do sezone ako se njen početak računa 1. juna.

Biće postavljeni rekviziti na tri, a dva će se kompletirati od postojećih pet igrališta, zaključio je Magud.

1 KOMENTAR

  1. Pored opreme ne bi lose bilo I rasvjetu doraditi jer igraliata nisu dobro osvijetljena pa se u nocnim satima lako devastiraju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].