Direkcija juče postavila nove košarkaške table, vandali ih sinoć oštetili

1
polomljeni obruč na juče postavljenoj tabli

Novi obruči i košarkaše table na igralištu u naselju Sveti Stasije, koje je Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora zamijenila juče u prijepodnevnim satima, nijesu izdržali nalete vandala koji ne miruju. Polomljen je obruč pod okriljem noći i sada ga treba ponovo nabaviti i zamijeniti. Pa opet vandali i tako u krug. Jeftinije bi bilo da se obezbijedi video nadzor pa da se konačno ustanovi ko lomi i uništava mobilijar i rekvizite na igralištima i da se kazni za nedjela. Na žalost, o tome se ne razmišlja. To znaju i vandali pa zbog toga imamo ovakve slike na brojnim lokacijama.

Stanovnici naselja su nam kazali da su nešto čuli ali da ništa nijesu vidjeli. A i da jesu, jasan je jedan od njih, ne bi nikome ništa prijavili jer ne žele da imaju neprijatnosti.

Ponovo apelujemo na svijest i savjet naših sugrađana da se zajednički suprostavimo ovim vandalskim naletima bijesa koji ne prezaju da uništavaju sve što im se nađe na put.

Pomozimo i organima reda tako što ćemo ih zvati kada god nešto primijetimo.

To je za dobro nas i naše djece.

juče su radnici postavljali nove košarkaške table

1 KOMENTAR

  1. Što direkcija ne popravi koševe u Rakite na Benovo i na Vraču… Table i obruči kod Savo Ilića stoje 6 godina I niko ih nijednom nije
    polomio čak ni mrežica nije pokidana i to je za pohvalu sugrađana i momaka iz doma koji ih koriste. Na Vraču do prije nekoliko godina nisam mogao da spavam od đece na terenu a sad niđe nikoga . Tabla je u potpunom rasulu kao i obruč samo što ne padne . Fali mi ta graja. Vratite đecu na terene …sklonite ih od kompjutera pa neće biti vandala

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]