Dividenda za vlasnike akcija AD “Luka Kotor”

0
Luka Kotor AD

Na Redovnoj Skupštini akcionara “Luka Kotor“ A.D. Kotor, održanoj 26. juna 2019. godine, odlučeno je da se dio dobiti ostvarene u finansijskoj 2018. godini u iznosu od 380.573,00 eura isplati akcionarima kao dividenda, odnosno da se isplati bruto iznos od 0.276 EUR po akciji.

Dividenda će biti isplaćena akcionarima “Luka Kotor“ AD Kotor koji su posjedovali akcije na dan 26. 06. 2019. godine kada je održana Redovna Skupština akcionara i donijeta Odluka o raspodjeli ostvarene dobiti za 2018. godinu.

Isplata dividende za poslovnu 2018. godinu akcionarima “Luka Kotor“ A.D. Kotor počeće u četvrtak, 25. jula 2019.godine. Bruto iznos dividende po akciji je 0.276 eura će prilikom isplate biti umanjen za pripadajući iznos poreza, u skladu sa važećim propisima.

Akcionari će svoje iznose mogu podići na svim šalterima Crnogorske komercijalne banke, uz lični dokument, piše u obavještenju sekretarke Akcionarskog sruštva “Luka Kotor“ Snežane Jonice, dostavljenom Skala radiju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]