Dječiji vrtić “Radost” domaćin Sajma inovativnih praksi

1

 

Sajam inovativnih praksi pod  naztivom “Primjena istorijsko-kulturoloških specifičnosti u radu sa djecom” danas je svečano otvorila direktorica Javne predškolske ustanove “Radost” iz Kotora Vjera Rašković Perojević.

Pozdravljajući učesnike Sajma i goste Rašković Perojević je izrazila zadovoljstvo što će vaspitači dječijih vrtića iz Crne Gore imati priliku da se druže i razmjenjuju iskustva.

Sajam se, kazala je ona, organuje četvti, a organizator je ove godine prvi put Kotor.

Direktorica kotorskog vrtića je izrazila uvjerenje da će domaćin odgovoriti na najbolji način zadatku koji im je povjeren, izražavajući zadovoljstvo što su domaćini ove značajne manifestacije.

Sajmu je prisustvovala Arijana Nikolić Vučinić, direktorica Direktorata za predškolsko, osnovno i inkluzivno obrazovanje i vaspitanje Ministarstva prosvjete Crne Gore.

Ona je istakla da je u Crnoj Gori 70% djece obuhvaćeno predškolskim vaspitanjem  i obrazovanjem i da djeca koja su boravila u vrtiću pokazuju u školi bolji uspjeh.

Ona je pohvalila rad vaspitačica, bez čijeg požrtvovanja i pregalaštva rezultati ne bi bili ovako dobri.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].