Djelovi kotorske, hercegnovske i tivatske opštine u srijedu više sati bez struje

0

 

Služba za korporativne komunikacije, Sektor za ljudske resurse, opšte poslove i korporativne komunikacije Crnogorskog elektrodistributivnog sistema obavještava da, zbog planiranih radova na mreži u srijedu, 14. februara, na području kotorske opštine struju neće imati Sveti Stasije (iznad prodavnice) od 10 do 11 sati  i Stoliv (kod Rumskog odmarališta) od 10 do 13 sati.

U Tivtu struje neće biti u TS Kiparis 9 do 11 sati, a u Herceg Novom Kamenari od 9 do 15 sati, zatim Kumbor, Zmijice i dio potrošača Đenovića od 10 do 13 sati, Gomila, Ratiševina, Mojdež, Sutorina, Solila i servisna zona u Igalu i Topla 1, 2, 3 i Dom zdravlja od 15 do 16:30 sati.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

* * *

Nova elektronska brojila, od ponedeljka 12. februara do petka 16. februara biće ugrađivana na sljedećim lokacijama u Herceg Novom: ulice Marka Cara, M. Pavlovića, M. Vojinovića, Njegoševa, H. Stjepana, Kralja Tvrtka, L. Matkovića, S. Kovačevića, Trg Maršala Tita, Belavista, X hercegovačke, Sima Matavulja, Kumbor i Ispod Olimpije

U toku radova na ugradnji novih brojila, objekti u kojima se vrši ugradnja će biti bez napajanja električnom energijom od 8 do 18 sati.

Detaljnije informacije o terminu izvođenja radova potrošači mogu dobiti i od ekipa na terenu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]