Dnevni red nije usvojen, ništa od rasprave o skraćenju mandata Skupštini

1

Poslanici crnogorskog parlamenta danas nisu raspravljajli o prijedlogu predsjednika države Mila Đukanovića za skraćenje mandata Skupštini, jer nije usvojen Dnevni red. Đukanović je u obrazloženju za skraćenje mandata parlamentu naveo da se nijesu stekli uslovi da mandat za sastav Vlade povjeri lideru Demosa Miodragu Lekiću.

Skupština Crne Gore
Skupština Crne Gore

12.8 – Od 8o poslanika, 39 za, 41 protiv tako da Dnevni red nije usvojen i sjednica je završena.

12.37 – Počela sjednica Skupštine.

12.35 – Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović stigao je u Skupštinu gdje se očekuje početak sjednice na kojoj bi poslanici trebalo da raspravljaju o njegovom prijedloguza skraćenje mandata Skupštini.

Milo Đukanović
Milo Đukanović

Zakonodavni odbor i Odbor za  politički sistem i pravosuđe se o tome nijesu izjasnili jer Đukanović nije došao na sjednice tih skupštinskih tijela.

Đukanović je u obrazloženju za skraćenje mandata parlamentu naveo da se nijesu stekli uslovi da mandat za sastav Vlade povjeri lideru Demosa Miodragu Lekiću.

cdm

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].