Dobra atmosfera na manifestaciji “Risanski makaruli”

2
Risanski makaruli (foto: Radio Dux)

Na glavnom risanskom trgu održana je, sada već tradicionalna, manifestacija “Risanski makaruli“.

Ovogodišnju petu po redu manifestaciju organizirala je N.U. Žene Risna, uz pomoć brojnih sponzora.

“Večeras se ovdje sastajemo po peti put i mogu reći ponosno da zaista onda kad smo počeli prije pet godina bili smo sami, sljedeće godine pridružile su nam se Žene Tivta koje posebno pozdravljam, da bismo ove godine imali toliko učesnika, tako da pozdravljam i žene Petrovca, pekaru Hipnos, Osnovnu školu Veljko Drobnjaković, a poseban pozdrav Dječjem vrtiću Radost“, istakli su organizatori.

Manifestacija je okupila veliki broj ljubitelja takozvanih “Risanskih makarula“, a što je sve bilo izloženo na bogatim trpezama najbolje govore naše fotografije, sigurni smo da ćete osjetiti dio atmosfere.

Da gostima degustiranje delicija bude još slađe, pobrinuli su se Tanja Šeter, Slow Time, Veljko Savić, Hipnos bend, K.U.D. “Nikola Đurković”, “Feštine” mažoretke, O.Š. “Veljko Drobnjaković” Risan i Dječji vrtić Risan.

tekst i foto: Radio Dux

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].