Dobrota i Ljuta od ranog jutra bez struje

6
nema struje cio dan i noć

Dio Dobrote i Ljuta  su od ranih jutarnjih sati bez struje.

Kako saznaje Skala radio izgorio je trafo u dobrotskoj trafo stanici, ali i čitav splet kablova što umnogome otežava posao ekipama koje su na terenu.

Iz Elektroprivrede Crne Gore dobili smo i saopštenje u kome se kaže:

Jutros oko 6 sati došlo je do havarije u trafo-stanici  35/10kV “Dobrota”, zbog čega su bez napajanja električnom energijom potrošači sa područja Dobrote.

Potrošače molimo za strpljenje, jer EPCG/ED Kotor preduzima sve mjere kako bi u što kraćem roku obezbijedila uredno napajanje potrošača električnom energijom, stoji u saopštenju Direkcije za odnose sa javnošću Elektroprivrede Crne Gore.

6 KOMENTARI

  1. Ulecela komsinicina macka ,ko nije zapato vrata zasobom . Mi smo pomorski grad pa kad se desi havarija na brod odma leti kapu glava i utvrdi se i javno saopsti sto je izazvalo . Da vidimo koliko ce ih dobit otkaz.

  2. Ovo nije ništa novo. U 21. vijek da se nema struje. Navikli smo jadovi na sve nedaće. ODRAZ JE OPŠTEG JAVAŠLUKA, NERADA, NESTRUČNIH LJUDI. A KAD TREBA PLAĆAT TAKSE I DRUGE NAMETE TU NEMORE DA SE OMANE.LJUTA JE KAO NAHOČE PRI DOBROTI I KOTORU. SAMO DA VIDITE KOLIKO JE OBJEKATA SAGRADJENO KOJI NEMAJU UPOTREBNU DOYVOLU. NEKI I VIŠE OD 20 GOPDINA. NAROD NE PLAĆA KOMUNALIJE A ONI POŠTENI ISPAŠTAJU. KOLIKO SE NJIH PRIKLJUČI NA TRAFO NIJE NI ČUDO DA NE MOŽE IZDRŽAT NEGO SE ZAPALI. OVDE BI TREBALO KOMUNALNA POLICIJA DA RAZRIJEŠI OVA GORDIJEV ČVOR. IMA MJESTA I ZA KRIVIČNE PRIJAVE. TU SE NE ZNA NI KO PIJE NI KO PLAĆA. PLAĆAJU STAROSJEDIOCI I REZIDENTI.

  3. Ako premijer Đukanović išta ozbioljno i hitno misli kako je obećao neka krene od elektroprivrede i smijeni prvo sve rukovodeće po opštinama.

    • Djukanovic se tu vise ne pita,prodao je Elektroprivredu italijanima,jer su ovi uletili s parama kako ne bi bankrotrala Prva banka(citaj banka familije Djukanovic).

  4. JUče osim radio Skale što su nam javljali sve što su mogli doznati nijesmo imali nikakve informacije. Sramota.Ako je kvar dobro ali nešto bliže da se zna to moraju gospopda sa velikim platama iz Elektrodistribucije .

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].