Đokoviću oduzeta viza, očekuje ga deportacija

10

Novak Đoković 

Ministar za imigraciju Australije Aleks Houk iskoristio je svoje diskreciono pravo i poništio  vizu Novaku Đokoviću. Na ovu odluku žalbom će reagovati Đokovićevi advokati.

Ministar Hok je naveo je da je otkazivanje vize Novaku Đkoviću bilo od javnog interesa.

– Iskoristio sam svoje ovlašćenje prema članu 133C(3) Zakona o migracijama da poništim vizu koju je imao gospodin Novak Đoković, zbog javnog zdravlja, a na osnovu toga što je to bilo u javnom interesu.

– Ova odluka je uslijedila nakon naloga Federalnog okružnog i porodičnog suda od 10. januara 2022. godine, kojim je poništena prethodna odluka o poništenju.

– Prilikom donošenja ove odluke, pažljivo sam razmotrio informacije koje su mi dali Ministarstvo unutrašnjih poslova, australijske granične snage i gospodin Đoković. Vlada je čvrsto posvećena zaštiti granica Australije, posebno u vezi sa pandemijom COVID-19 – naveo je Hok u obrazloženju.

10 KOMENTARI

  1. Pozdravi tatu !
    I snahu, baš su ti pomogli.
    Moraš svjetski sportisto biti daleko od popova i nacional šovinista.
    Pokazuj srce sportsko a ne tri prsta!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]