Dolazak u kotorsku Osnovnu školu “Njegoš“ predstavlja rizik za učenike

1

 

Odavno je ulaz u OŠ “Njegoš“ na Benovu crna tačka za kotorske osnovce. Autobusi, automobili, motori u koloni svakoga dana ugrožavaju život našem podmlatku, u koji se, izgleda samo deklarativno, kunemo. Mališani i njihovi roditelji provlače se između vozila kako bi se dokopali kapije škole. Na tom putu vrebaju zamke sa svake strane. Da ne govorimo kako prilaz izgleda kada je kiša i loše vrijeme.

Skala radio je pozvao direkoricu ove ustanove Ljubicu Rajković, koja je kazala da je to gorući problem i da se nešto mora preduzeti kako bi se zaštitila djeca koja dolaze u školu.

Ona će kontaktirati Komunalnu policiju i Komunalnu inspekciju i tražiti da se nešto pod hitno uradi i obezbijedi potpuna bezbijednost djeci.

Direktorica Rajković je kazala da će nas obavijestiti o rezultatima razgovora.

Fotografije koje nam je poslala naša sugrađanka najbolje govore same sa sebe.

Još samo da ih vide nadležni organi, pa da rješavanje problema koji istinski brine krene sa mrtve tačke.

1 KOMENTAR

  1. Ovu ulicu treba postaviti da je jednosmjerna a autobuse usmjeriti na parking kod auto remonta da iskrcavaju putnike. Neka malo protegnu noge nakon sjedanja u autobusu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].