Dom zdravlja u Kotoru spremno dočekuje turističku sezonu

0
Dom zdravlja Kotor

Dr Igor Kumburović

dr Igor Kumburović

Turistička sezona je na pragu.

Budući da je Kotor grad tranzitnog turizma, posebno nautičkog, kada u jednom danu primi i po nekoliko hiljada turista, direktora kotorskog Doma zdravlja dr Igora Kumburovića smo pitali koliko je Dom zdravlja spreman za predstojeću sezonu.

Ova ustanova je u svakom trenutku spremna i za takav izazov, to jest da odgovori sve većem prilivu stranih turista.

“Trudićemo se da turisti prepoznaju Kotor kao jednu stabilnu destinaciju, a Dom zdravlja spremno dočekuje turističku sezonu. Opremljen je  adekvatnom medicinskom opremom, ljekovima i kadrom i turistima će biti pružena sva neophodna pomoć koju zatraže u ovoj ustanovi”, kazao je dr Kumburović.

I ovog ljeta radiće turistička ambulanta kako bi gosti Kotora dobili blagovremenu pomoć i medicinsku njegu na primarnom nivou.

Tokom ljetne sezone u službama izabranih ljekara za odrasle, djecu i žene, radiće turistička ambulanta što se pokazalo pozitivnim i u prethodnom periodu, kazao je dr Kumburović .

Turistička ambulanta će raditi u dvije smjene, jutarnja od 7 do 14 sati i popodnevna  od 14 do 21 sat, a po potrebi će se i produžiti radno vrijeme.

Uporedo sa smjenama turističke ambulante su i smjene izabranih doktora za odrasle i izabranih doktora za djecu, kazao je Kumburović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]